Logga in

Kallinen, Kati

Sensitiivinen tutkimuksessa

Kallinen, Kati - Sensitiivinen tutkimuksessa, e-bok

67,70€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 9789949663200

Menetelmät, kohderyhmät, haasteet ja mahdollisuudet

Kirja käsittelee sensitiivisten aiheiden sekä sensitiivisten kohderyhmien tutkimista laadullisilla menetelmillä. Se tarjoaa monipuolista tietoa tematiikasta laaja-alaisesti eri tieteen- ja ammattialoille soveltuen. Teoksessa yhtenä kiinnostuksen kohteena on sensitiivinen perheaihe. Keskeisinä esimerkkeinä toimivat kirjan kirjoittajien yhteiskuntatieteelliset väitöstutkimukset koskien huostaanotettuja lapsia, alkoholiongelmaisten isien aikuistuneita poikia ja neuvolan perhetyön asiakasvanhempia.

Sensitiivinen tutkimuksessa –kirja nostaa esiin uusia ja tuoreita näkökulmia teemasta, josta ei toistaiseksi ole saatavilla kotimaista oppikirjaa. Tutkimus aroista, kipeistä, vaikeista ja henkilökohtaisista aiheista sekä kohderyhmistä vaatii tutkijalta tietoa ja valmistautumista koko tutkimusprosessiin aineistonkeruusta tutkimusraportin kirjoittamiseen.

Kirja sopii sensitiivistä aihetta tai kohderyhmää tutkiville kuten opinnäytetyön tekijöille, aloitteleville sekä kokeneille tutkijoille ja muutoin tematiikasta kiinnostuneille. Teoksen tarkoituksena on antaa välineitä tutkijoiden lisäksi kaikille ammattilaisille, jotka työskentelevät sensitiivisten aiheiden ja kohderyhmien parissa esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla, kuten neuvolatyössä, lastensuojelussa ja päihdepalveluissa.

Nyckelord: Tutkimus, sosiaalitieteet, metodiikka, psykologia, kasvatus

Författare
 
 
Utgivare
United Press
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
226 sidor
Kategori
Filosofi
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789949663200

Liknande e-böcker