Logga in

Ojanen, Mikko

Valmennatko vaikuttavasti? Kirja valmentajalle, esihenkilölle ja HR-ammattilaiselle

Ojanen, Mikko - Valmennatko vaikuttavasti? Kirja valmentajalle, esihenkilölle ja HR-ammattilaiselle, audiobook

23,10€

Ljudbok
ISBN: 9789529436880

Oletko valmentaja, esihenkilö tai HR-ammattilainen? Haluatko uusia eväitä valmennustyösi tueksi? Jos vastaat myöntävästi ja suhtaudut muutoksen tekemiseen avoimella asenteella, tämä kirja on sinulle.
Iso osa yritysvalmennuksesta on hyödytöntä, kun siinä saadut opit ja taidot eivät kerta kaikkiaan siirry osaksi arjen tekemistä. Kirja herättelee lukijan ajattelemaan muutoksen tekemistä yritysmaailmassa uusista ja erilaisista näkökulmista. Se opettaa rakentamaan vaikuttavamman lähi- tai etävalmennuksen mutta jättää paljon oivaltamisen varaa myös lukijalle itselleen.
Valmentajalle kirja tarjoaa lisäarvoa palveluiden kehittämiseen, esihenkilö saa painetestattuja valmennuksentyövälineitä työn tueksi ja HR-ammattilainen saa toimivan näkemyksen valmennusten suunnitteluun ja toteutukseen. Kirjan teemat herättävät kiinnostusta varmasti myös urheiluvalmentajissa, opettajissa ja muissa kehittämistyön ammattilaisissa.
KTM, KM Mikko ”OJ” Ojanen on yritysvalmentaja ja opettaja, ja hän on valmentavan työotteen edelläkävijöitä Suomessa. Hänen perustamansa valmennus- ja muutosyritys Kaswu Oy tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutumisen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa raikkaalla twistillä, perusasioita kunnioittaen. Yritys myös tutkii ja kehittää työvälineitä analogisen ja digitaalisen oppimisen tueksi kaikille oppimisesta kiinnostuneille.

Nyckelord: yritysvalmennus, johtaminen, valmennus, oppiminen

Författare
Utgivare
Kaswu Oy
Utgivningsår
2021
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Ekonomisk
Format
Ljudbok
Varaktighet
06:10:14
Tracks
48

Liknande e-böcker