Logga in

Sorvali, Leena

Kolme kuukautta karanteenissa

Sorvali, Leena - Kolme kuukautta karanteenissa, e-bok

6,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789528091196

AJANKOHTAINEN NYT!

Onko Suomessa suojeltu liikaa?

Miltä eristäytyminentuntuu? Kuinka kantti kestää, kun päivästä toiseen samat seinät tuijottavat? Miten pitää oma elämä raiteillaan, kun ympärillä kaikki tuntuu olevan poikkeuksellisesti sekaisin? Näitä kysymyksiä pohtii karanteeninomaisiin olosuhteisiin joutunut Leena Sorvali pamfletissaan Kolme kuukautta karanteenissa.

Hän kertoo omista kokemuksistaan sekä esittää omat tulkintansa kuluneesta koronakevään ja eristyselämän ilmiöistä, kommentoi ja kritisoi. Hän miettii hoivakotien asukkaiden inhimillistä kärsimystä, jonka arkiolojen järkkyminen on saanut aikaan. Karanteenikausi nostaa pelon, ahdistuksen ja epävarmuuden tunteet pinnalle eristäytymisestä johtuvaan yksinäisyyteen. Sitä onko meitä ja heitä suojeltu liikaa?

Koronaa ei ole vielä voitettu. Kesä on virusepidemian välirauha, sanoi infektioylilääkäri Asko Järvinen poikkeusolojen purkamisen jälkeen. Tautia on yhä Suomessa, ja lisätartuntojen riski säilyy, Järvinen muistutti. Väestö on edelleen altis uudelle virusepidemialle. Se mahdollisuus meidän täytyy yhä ottaa huomioon jokapäiväisessä käyttäytymisessämme, jos haluamme välttää paluun kevään koviin rajoitustoimenpiteisiin.

Mitä Suomi tekee toisin, jos virusepidemia iskee jälleen?

Nyckelord: Yli 70-vuotiaat, Karanteeni, Poikkeusolot, korona, Virusepidemia

Författare
Utgivare
Books on Demand
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
156 sidor
Kategori
Hälsa, skönhet, mode
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789528091196
Tryckt ISBN
9789528025504

Liknande e-böcker