Logga in

Vilhunen, Marja-Liisa

Hoitajan arkipäivä

Vilhunen, Marja-Liisa - Hoitajan arkipäivä, e-bok

8,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789527221464

Hoitajan arkipäivä mielisairaalassa voi sisältää niin väkivaltaa ja arvaamattomia vaaratilanteita kuin palkitsevia hoitokeskusteluja ja iloa potilaan kuntoutumisesta. Hoitaja joutuu sietämään painostusta ja juonittelua hoitoyhteisössä paitsi potilaiden, joskus myös esimiesten taholta. Psyykkisten häiriöiden parissa työskentely on niin kuormittavaa, että joutuminen sairaalabyrokratian pyöritettäväksi voi katkaista kamelin selän.

Marja-Liisa Vilhunen selvisi eläkemaaliin 39 vuoden työuran jälkeen, vaikka usko jaksamiseen oli välillä lujilla. Virkasuhteiden muuttuessa toimiksi hän allekirjoitti työsopimuksen, joka sisälsi sitoumuksen olla ilmaisematta sivullisille, mitä on saanut tietoonsa työssään. Nyt on aika puhua suu puhtaaksi!

Nuorille hoitajille Vilhunen haluaa antaa kokemuksen opettamia neuvoja, miten mielisairaalassa tai psykiatrisella osastolla ja potilaiden kanssa pärjää. Sosiaali- ja terveysalan päättäjille kirja avaa näkymän siihen pahoinvoinnin ja panikoinnin täyteiseen todellisuuteen, johon säästöt ajavat koko hoitoalan.

Författare
Utgivare
REUNA
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
99 sidor
Kategori
Hälsa, skönhet, mode
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789527221464

Liknande e-böcker