Logga in

Österdahl, Martin

Armoton todellisuus

Österdahl, Martin - Armoton todellisuus, e-bok

16,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789527190562

Hyytävä dekkari pohjolasta!

On vuosi 1996 ja Venäjälle on tulossa vaalit. Nuori Pashie-niminen nainen katoaa työmatkalla Pietarissa. Samaan aikaan Ruotsin matkapuhelinverkkoon kohdistuu hyökkäys, joka uhkaa vaarantaa maan turvallisuuden. Pashien työtoveri ja poikaystävä, entinen taistelusukeltaja Max Anger matkustaa Pietariin etsimään häntä. Etsintöjen edetessä Max törmää merkkeihin siitä, että Pashie oli ehkä löytänyt tietoja salaisesta järjestöstä, joka pyrkii palauttamaan Venäjälle rautaisen kurin ja valmistelee hyökkäystä länteen. Onko se syy Pashien katoamiseen?

Pian käy ilmi, että katoaminen liittyy myös jotenkin Maxin omaan menneisyyteen. Selviääkö hänelle vihdoin, miten hänen isänsä päätyi kasvattilapseksi pienelle saarelle Tukholman edustalla keväällä 1944? Oliko isä oikeassa aavistellessaan, että sillä oli jokin yhteys siihen, että venäläiset olivat pommittaneet Tukholmaa aiemmin sinä vuonna? Menneisyys ja nykyhetki lomittuvat arvaamattomalla tavalla, ja pelastaakseen rakastamansa naisen ja torjuakseen Ruotsiin kohdistuvan uhkan Max Angerin on arvioitava uudelleen kaikki, mitä hän itsestään tietää.

MARTIN ÖSTERDAHL on Ruotsin television ohjelmajohtaja ja tv-tuottaja. Hän on opiskellut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimusta ja taloustieteitä. Asuessaan Venäjällä 1990-luvulla hän sai seurata aitiopaikalta, kuinka Neuvostoliiton jälkeiset muutokset ravistelivat maata. Vuosi 1996 oli hänen mielestään suorastaan kriittinen maan kehityksen suhteen. Österdahl asuu Tukholman lähellä perheensä kanssa. Armoton todellisuus on hänen esikoisromaaninsa ja ensimmäinen osa sarjasta, jossa karismaattinen Max Anger taistelee itäisiä voimia vastaan.

Nyckelord: dekkari, aikatasot, vaihtelu, toinen maailmansota, katoaminen, naiset, salaliitot, epäily, menneisyys, salaisuudet, politiikka, kansainväliset suhteet, kaupungit, Venäjä, Ruotsi, Pietari, Tukholma, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Utgivare
Aula & Co
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Max Anger
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789527190562
Tryckt ISBN
978-952-7190-51-7

Vi rekommenderar också