Logga in

Kilpeläinen, Tapani

Silmät ilman kasvoja. Kauhu filosofiana

Kilpeläinen, Tapani - Silmät ilman kasvoja. Kauhu filosofiana, e-bok

26,60€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789527189047
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Ensimmäinen suomenkielinen kauhun filosofian esitys Silmät ilman kasvoja: kauhu filosofiana ottaa filosofisen skalpellin alle kauhufiktion moninaiset muodot aina Hoffmannin ja Lovecraftin kaltaisista kirjallisuusklassikoista nykypäivän videopeleihin. Samalla kirja luo kattavan katsauksen kauhusta ja kauhun aiheuttajista esitettyihin teorioihin.

Onko vampyyri perustavasti kauhistavampi kuin vesurisurmaaja? Mistä kiikastaa, kun se, mikä hirvittää yhtä, vain huvittaa toista? Toimiiko kauhu filosofisen ongelman tavoin? Vai olisiko filosofiset kauhuteoriat sittenkin kannattanut jättää esittämättä? Silmät ilman kasvoja vastaa, ja kaiken tämän hyvän lisäksi kirja on raaistava ja mauton. Koskaan ei ole ajatus kuljeskellut hyljeksittävämpiä linjoja ja näin soitellut selkäpiissä hyytä!

Katso näytesivuja teoksesta kustantajan verkkosivulta.

Nyckelord: filosofia, kauhu, piilotajunta, tietoisuus, pelko, toiseus, vieraus, ilmaisu, retoriikka, fiktio, kauhuelokuvat, kauhukirjallisuus, kauhupelit, videopelit, elokuvahistoria, kirjallisuudenhistoria, sähkökirjat

Författare
Utgivare
niin & näin
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
201 sidor
Kategorier
Litteraturforskning
 
Konst, konsthistoria
 
Filosofi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789527189047
Tryckt ISBN
978-952-5503-87-6

Liknande e-böcker