Logga in

Valkeameri

Turun ihmeitten yö

Valkeameri - Turun ihmeitten yö, e-bok

7,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789526906713

Turun ihmeitten yö on utopia Turusta. Poliittinen tulevaisuusromaani on ratkaisuehdotus ja toive. Jospa moraali voittaisi?

Toinen kertojista, lavastaja Mira kysyy: miksi on epäkristillistä kuulua eurostoliittoon? Romaani hypähtää ajassa eteenpäin, se yhdistää uskoa, politiikkaa, ihmeitä ja naurua. Ajatuksia vyöryy. Turkulaisen kustannusyhtiö Kirjavirran omistajanaiset lähtevät politiikkaan rahalla ja viattomalla viekkaudella.

Kirjassa on keskusteluja ja tv-ohjelmia, ne ovat kärkeviä, naurettavia ja ärsyttäviä. Jopa Astrid Lindgren saa moitteita. Etenkin Salli Vaasa, 80v. kirjoittaa blogeja, joita tyttäret kauhistelevat. On radikaalia ja vaarallista puolustaa uskoa. Kirjan kirosana on mediarakki. Jos olet ollut elokuvan alastonmalli tai pidät koiraa pehmoleluna, niin kirja voi aiheuttaa mielen pahoittumista.

Toinen romaanin kertoja on enkeli, joka ohjaa yöleffoja. Häntä harmittaa, kun hänellä ei ole näppejä nyppiä kuivia kukkia. Enkelistä olisi hyvä jos hänelläkin olisi oma twiit-tili. Kirjan revittely, arkirealismi ja huumori sekoittuvat ihmeisiin: tulevaisuus on kaunis.

Nyckelord: politiikka, uskonto, huumori, fantasia, enkelit

Författare
 
Utgivare
E-painos Oy
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
331 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Religion
 
Humor
 
Fantasi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789526906713

Vi rekommenderar också