Logga in

Koskinen, Pertti

Vinttikamaripoika: jännitysromaani

Koskinen, Pertti - Vinttikamaripoika: jännitysromaani, e-bok

6,10€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789526606682

Jarkko Korhonen asuu äitinsä kanssa ja pelaa tietokonepelejä. Melkein kolmekymmentävuotiaan ylipainoisen miehen ainoat menot ovat käynnit kylän kaupassa hakemassa makeisia, sipsejä ja virvoitusjuomia. Sellaisena hänet on opittu tuntemaan. Mitätön mies muuttuu kuitenkin merkittäväksi, kun hän katoaa. Niin tapahtui Jarkko Korhoselle juhannuksena. Pian koko kylä puhuu hänestä ja poliisitkin aloittavat tiedustelut. Viimein miehen äiti palkkaa yksityisetsivä Maija Miilunkorven etsimään poikaansa. Tutkimuksissaan Maija kohtaa monenlaisia elämänkohtaloita, ja kun kaikki on jo selvillä hän jää miettimään, ovatko ihmiset ylipäätään syyllisiä omaan elämäänsä.
Vinttikamaripoika on Pertti Koskisen neljäs jännitysromaani. Kirjojen päähenkilö Maija Miilunkorpi on ollut neuroottinen nuori nainen. Hänen luonteensa kuitenkin kehittyy kirjojen myötä. Pertti Koskinen tarkastelee kirjoissaan yhteiskuntaa ja sen epäkohtia psykologisella tasolla ja tuo esille asioita, joista on totuttu vaikenemaan. Hän on kuulunut Suomen Kirjailijaliittoon vuodesta 2013.

Nyckelord: dekkari, jännitys, yksityisetsivä Maija Miilunkorpi, psykologinen jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, katoaminen, miehet, syrjäytyneet, poikamiehet, yksityisetsivät, naiset, maaseutu, kylät, romaanit, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Kvaliti
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Maija Miilunkorpi
Sidantal
159 sidor
Kategorier
Brott
 
Spänning
 
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789526606682
Tryckt ISBN
978-952-6606-70-5

Vi rekommenderar också