Logga in

Koskinen, Pertti

Manipulaattori

Koskinen, Pertti - Manipulaattori, e-bok

4,35€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789526606620

Yksityisetsivä Maija Miilunkorpi on toipilaana päästyään äskettäin mielisairaalasta. Puhelin soi myöhäisenä kesäiltana. Sesilia Järvisen mies, Jari Järvinen, on kadonnut. Vaimo ja miehen vanhemmat elävät pelon ja epävarmuuden keskellä. Maija Miilunkorpi halutaan palkata henkivartijaksi Sesilia Järviselle. Maija muistaa Sesilian hyvin kouluajoilta. Silloin tämä oli tyttöjoukon johtaja ja pahin kiusaaja kaikista! Nyt hän asuu upeassa talossa joen rannalla ja on päässyt rikkaaseen sukuun solmittuaan avioliiton perheen ainoan pojan kanssa. Pian Maija Miilunkorvelle selviää, että mitään uhkaa tuskin on, ja hän toimii vain tukena ja seuralaisena Sesilia Järviselle, ainoana tehtävänään selvittää, onko vaimo sekaantunut miehensä katoamiseen. Entä mikä merkitys on taululla olohuoneen seinällä? Se on ainoa Jari Järvisen maalaus, jonka hän halusi säilyttää.
Kirja on jännittävä kuvaus tutkimuksista ja entisen koulukiusaajan kanssa vietetyistä päivistä, joista ei huumoriakaan puutu. Ratkaisu yllättää, kun palaset viimein asettuvat paikoilleen, ja Maija Miilunkorpi huomaa, että joskus voi sääliä vihaamaansa ihmistä.
Manipulaattori on Pertti Koskisen kolmas jännitysromaani. Kirjojen päähenkilö Maija Miilunkorpi on ollut neuroottinen nuori nainen. Hänen luonteensa kuitenkin kehittyy kirjojen myötä. Pertti Koskinen tarkastelee kirjoissaan yhteiskuntaa ja sen epäkohtia psykologisella tasolla ja tuo esille asioita, joista on totuttu vaikenemaan. Hän on kuulunut Suomen Kirjailijaliittoon vuodesta 2013.

Nyckelord: dekkari, jännitys, yksityisetsivä Maija Miilunkorpi, romaanit, psykologinen jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, katoaminen, aviomiehet, suojelu, aviovaimot, nerous, manipulaatio, petos, elämänvalhe, koulukiusaaminen, uskonnollisuus, koti, rikkaat, elämäntapa, yksityisetsivät, naiset, maaseutu, kylät, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Kvaliti
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
146 sidor
Kategorier
Spänning
 
Brott
 
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789526606620
Tryckt ISBN
978-952-6606-63-7

Vi rekommenderar också