Logga in

Hanhisuanto, Kari

Kaksoset

Hanhisuanto, Kari - Kaksoset, e-bok

13,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789525908787

Jännitys- ja rikosromaani Kaksoset kertoo tarinan Granstedin suvusta ja suvun kaksosista Jaakosta ja Anterosta. Jaakko on rauhallinen ja tasainen ja opiskelee itselleen psykologin ammattia. Antero puolestaan on särmikäs ja pahansisuinen ja hairahtuu jo aikaisessa vaiheessa rikollisille teille. Jo nuorena Antero alistaa muita voimallaan ja hurjuudellaan. Kaksoset eivät voisi enää erilaisempia olla. Perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi myös pikkusisko Leena.

Anteron häivyttyä rikollisille teilleen isä ja äiti menehtyvät hämärissä olosuhteissa. Jaakolla on vaikeuksia hyväksyä virkavallan selityksiä. Jaakko jää Leenan kanssa Turkuun jatkamaan opiskelua. Pian Jaakko saa outoja vihjeitä siitä, että Granstedin Turun Tiili Oy:n tiilitehtaalla tehdään muutakin kuin tiiliä. Selvittäessään asiaa hän huomaa pian olevansa niin poliisin kuin rikollistenkin takaa-ajama. Pakomatkalle Jaakko saa mukaansa suojelijan, viehättävän Annen. Kohta mikään ei ole enää sitä, miltä näyttää.

Nyckelord: rikosromaani, romaanit, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, rikokset, tutkimus, riidat, aggressiivisuus, väkivaltaisuus, salakuljetus, itsemurha, vanhemmat, murha, kuolema, lavastus, menneisyys, salaisuudet, psykopaatit, rikolliset, palkkamurhaajat, sisarukset, kaksoset, veljet, rikostutkijat, poliisit, kuljetusliikkeet, tehtaat, tiiliteollisuus, teollisuusalueet, kartanot, kaunokirjallisuus, Turku, Naantali, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Nordbooks
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
174 sidor
Kategorier
Spänning
 
Brott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789525908787
Tryckt ISBN
9789525908336

Vi rekommenderar också