Logga in

Haavisto, Maija

Makuuhaavoja

Haavisto, Maija - Makuuhaavoja, e-bok

8,45€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789525907179
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Aiemmin Kai opiskeli kielitiedettä, matkusteli ja haaveili stand up -koomikon urasta., mutta neurologinen sairaus vei hänet vuoteenomaksi. Sen jälkeen kaikki on pysähtynyt paikalleen. Tyttöystävä Helinä, kunnianhimoinen nyrkkeilijä ja kokki, kyllästyi lopulta ja otti hatkat.

Veljestään huolta pitävä Katri on hänkin tyytymätön elämäänsä. Työ naistenlehdessä turhauttaa ja maidenvälinen kaukosuhde koettelee hermoja, eikä vuosia jatkunut tilanne tunnu etenevän mihinkään. Murhetta aiheuttaa myös saattohoidossa oleva äiti, joka tosin on jo niin monesti ylittänyt lääkäreiden elinaikaennusteet, että ehkä hän ei sittenkään kuole.

Kai kärsii sairautensa takia myös pahasta hyperakusiasta eli kuuloyliherkkyydestä. Tämä ja kenties vilkas mielikuvituskin saavat hänet kuvittelemaan melkoiset elämäntarinat naapureilleen. Vaan mikä on todellisuus?

Maija Haavisto (s. 1984) on Hollannissa asuva toimittaja ja kääntäjä, jolta on ilmestynyt useita tietokirjoja, mm. kroonisista sairauksista. Myös hänen esikoisromaaninsa, Muruja-kustannuksen julkaisema Marian ilmestyskirja, käsitteli tätä aihepiiriä. Haavisto kirjoittaa ajatuksiaan myös verkossa osoitteessa www.ilmestykset.net

Nyckelord: psykologiset romaanit, mieskirjallisuus, elämänmuutokset, sairastuminen, miehet, hermoston taudit, yliherkkyys, kuulo, seuranta, naapurit, elämänhallinta, sairaat, sisarukset, aikuiset, romaanit, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
RADIUM-kirjat
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
155 sidor
Kategori
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789525907179
Tryckt ISBN
9789525907131

Vi rekommenderar också