Logga in

Samartin, Cecilia

Senor Peregrino

Samartin, Cecilia - Senor Peregrino, e-bok

19,10€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789525637489
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Jamilet on nuori meksikolainen nainen, jonka elämää varjostaa valtava syntymämerkki. Jamiletin kotikylän asukkaat karttavat häntä, koska pitävät verenpunaista merkkiä paholaisen kädenjälkenä. Tyttö pakenee ahdasmielisestä yhteisöstä Yhdysvaltoihin ja alkaa työskennellä määrätietoisesti unelmansa eteen: hän haluaa poistattaa syntymämerkkinsä ja olla kuin kaikki muutkin.

Jamilet pääsee töihin mielisairaalaan ja saa hoidettavakseen pahansisuisen herra Peregrinon, vanhan espanjalaismiehen jonka kanssa kukaan ei tule toimeen. Pikkuhiljaa nämä kaksi siirtolaista ystävystyvät, ja heidän välilleen muodostuva yhteys hoitaa molempien haavoja tehokkaammin kuin mitkään lääkkeet. Kun herra Peregrino kertoo elämäntarinaansa, Jamilet tekee matkaa itseensä ja etsii sitä tyttöä, joka olisi ollut ilman rujoa kauneusvirhettään.

Samartin on kertonut koskettavan tarinan toivosta, rakkaudesta ja kauneudesta. Kirjan henkilöhahmot ovat riipaisevan todentuntuisia ja eläviä vikoineen ja oikkuineen, heikkouksineen ja vahvuuksineen. Senor Peregrino ei ole kirja suurista teoista; se on kertomus pienten ihmisten pienistä tarinoista, joiden merkitystä ei mitata numeroilla vaan sydämellä.

Kirjan on suomentanut Tiina Sjelvgren.

Nyckelord: psykologiset romaanit, sisäkertomukset, vammaisuus, tytöt, laiton maahanmuutto, meksikolaiset, ystävyys, ikäero, muistot, nuoruus, pyhiinvaellukset, rakkaus, elämänmuutokset, maahanmuuttajat, potilaat, mielisairaalat, romaanit, kaunokirjallisuus, Yhdysvallat, Santiago de Compostela, sähkökirjat, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Bazar Kustannus Oy
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Psykologisk
 
Romantik
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789525637489

Vi rekommenderar också