Logga in

Liukkonen, Jarmo

Psyykkinen vahvuus - Mielen taitojen harjoituskirja

Liukkonen, Jarmo - Psyykkinen vahvuus - Mielen taitojen harjoituskirja, e-bok

25,95€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789524517867

Kun edessäsi on vaativa tilanne, tunnetko itsesi vahvaksi leijonaksi vai heikoksi hiireksi? Käytkö mielessäsi läpi epäonnistumisen mahdollisuudet? Vai tiedätkö, miten toimia, jotta onnistut?

Ihmisten menestystä eri aloilla selittävät monet psyykkiset taidot. Jos negatiiviset ajatukset täyttävät pään, usko omaan onnistumiseen on koetuksella. Psyykkisiä taitoja ovat muun muassa keskittymiskyky, mielikuviin eläytyminen, tavoitteenasettelu ja rentoutumiskyky. Taidot ovat kuin kuperkeikka – niitäkin voi kehittää harjoittelemalla.

Kirjan avulla opit tuntemaan itsesi paremmin ja hyödyntämään omia psyykkisiä vahvuuksiasi. Lisäksi se ohjaa sinua edistämään niitä taitoja, jotka kaipaavat vielä kehittämistä. Kirjassa on runsaasti harjoituksia, joita voit hyödyntää esimerkiksi opinnoissa, töissä, harrastuksissa ja urheilussa. Vaikka vaativissa tilanteissa on monia meistä riippumattomia asioita, omilla ajatuksilla voi merkittävästi edesauttaa onnistumista.

Jarmo Liukkonen on liikuntapedagogiikan professori sekä liikunnan ja psyykkisen hyvinvoinnin dosentti, joka on tutkinut psyykkisiä taitoja pitkään. Hän toimii myös psykologisen valmennuksen konsulttina urheilijoille ja yrityksille.

Nyckelord: psyykkinen säätely, psyykkiset taidot, keskittymiskyky, mielikuvaharjoittelu, tavoitteenasettelu, rentoutumiskyky, itsepuhelu, onnistuminen, opiskelu, urheilu, työelämä, psyykkinen valmennus, itsekasvatus, itseluottamus, motivaatio, vireys, itsetunto, rentoutus, elämänhallinta, elämäntaito-oppaat

Författare
Utgivare
PS-kustannus
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
184 sidor
Kategori
Filosofi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789524517867
Tryckt ISBN
978-952-451-786-7

Liknande e-böcker