Logga in

Haapaniemi, Rauno

Rakenna oppiva ryhmä - Pedagogisen viihtymisen käsikirja

Haapaniemi, Rauno - Rakenna oppiva ryhmä - Pedagogisen viihtymisen käsikirja, e-bok

25,95€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789524517669

”Kurikoulun aika on ohi, eikä oppimaan voi enää pakottaa.”

Opettajat tulevat työpaikalleen ensisijaisesti opettamaan, oppilaiden näkökulmasta sosiaalisten suhteiden hoitaminen on oppimista tärkeämpää. Se, minkä opettajat yleensä kokevat työrauhaksi, on oppilaiden mielestä passiivista hiljaisuutta. Lyijykynä, pyyhekumi ja ruutuvihko edustavat diginatiiveille aikamatkaa esihistoriaan. Jotta oppilaat saadaan innostumaan oppimisesta, on oppilaiden ja opettajien erilaisten odotusten ja tarpeiden välttämättä lähestyttävä toisiaan.

Tämä kirja tarjoaa ratkaisuksi pedagogista viihtymistä. Se on tila, jossa oppilaat ovat turvalliseksi kokemassaan ryhmässä uteliaita ja motivoituneita oppimaan ja he myös kokevat voivansa vaikuttaa koulussa itseään koskeviin asioihin. Opettajan tärkeä tehtävä on huolehtia turvallisen ryhmän rakentamisesta. Vain tuntemalla oppilaiden maailmaa ja ryhmäilmiöitä opettaja voi ohjata oppimista oikeaan suuntaan.

Rakenna oppiva ryhmä – Pedagogisen viihtymisen käsikirja on ajatuksia herättävä teos, jonka luettuasi ymmärrät, miksi opettajan on tärkeää panostaa ryhmien toimivaan vuorovaikutukseen.

Nyckelord: opetus, oppiminen, pedagoginen viihtyminen, koulumotivaatio, ryhmädynamiikka, perusopetus

Författare
 
Utgivare
PS-kustannus
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Opetus 2000
Sidantal
146 sidor
Kategorier
Samhälle
 
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789524517669
Tryckt ISBN
978-952-451-766-9

Liknande e-böcker