Logga in

Spännäri, Jenni

Viisaus - Käyttäjän opas

Spännäri, Jenni - Viisaus - Käyttäjän opas, e-bok

25,90€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523700406

Viisaus ei ole yhtä kuin älykkyys tai looginen ajattelu. Viisaus ei myöskään kartu automaattisesti iän myötä. Tämän käyttäjän oppaan luettuasi tiedät, mitä viisaus oikeasti on. Tiedät myös, millaisin keinoin viisaaksi on mahdollista kasvaa.

Viisaus ei ole niin mystinen asia kuin voisi luulla. Moniulotteisuudestaan huolimatta se on tutkittavissa, mitattavissa ja harjoiteltavissa. Kirja tuo yhteen monitieteisen viisaustutkimuksen tulokset, viisauden pohdinnan pitkät perinteet sekä käytännön opit viisaaksi kasvamiseen. Sen harjoitusten avulla jokainen voi käyttää ja kehittää omaa viisauttaan. Lisäksi kirjassa sukelletaan viisaan työelämän syövereihin ja avataan muun muassa sitä, miksi viisaus rakentuu useimmiten yhdessä muiden kanssa.

Jenni Spännäri on teologian tohtori ja tutkija Itä-Suomen ja Helsingin yliopistoissa. Hän on tutkinut erityisesti vanhenemista, elämänkokemusta, myötätuntoa ja viisautta eri-ikäisten ihmisten elämässä ja yhteisöissä.

Eeva K. Kallio, PsT, on dosentti Jyväskylän ja Tampereen yliopistoissa. Hänen kiinnostuksen kohteenaan on viisauden tutkimus filosofis-psykologisena ja historiallisena ilmiönä sekä viisaan järkeilyn tutkimus.

Nyckelord: viisaus, työelämä, elämänkokemus, viisastuminen, myötätunto, elämäntaito, tunnetaidot, elämänhallinta

Författare
 
Utgivare
Tuuma-kustannus
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
168 sidor
Kategori
Filosofi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523700406
Tryckt ISBN
9789524519663

Liknande e-böcker