Logga in

Liu, Cixin

Synkkä metsä

Liu, Cixin - Synkkä metsä, e-bok

27,95€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523640146

Maapallolla tiedetään, että Trisolarisplaneetalta on tulossa valtausjoukko vain neljän vuosisadan kuluttua. Muukalaiset ovat kahlinneet fysiikan perustutkimuksen ja varmistaneet, ettei ihmiskunnan huima teknologinen kehitys enää voi jatkua. Sofonien katse on kaikkialla läsnä. Vain ihmismieli on niiden ulottumattomissa.

YK käynnistää Seinänkohtaaja-hankkeen, jossa neljä henkilöä saa tehtäväkseen laatia omat salaiset strategiansa vihollisen päihittämiseksi ja ihmiskunnan pelastamiseksi. Seinänkohtaajat ovat ansioituneita valtiomiehiä ja tieteentekijöitä – yhtä lukuun ottamatta. Hän on täysin tuntematon kiinalainen tähtitieteilijä Luo Ji, joka on uudesta tehtävästään ymmällään. Hän tietää vain, että hän on neljästä valitusta ainoa, jota muukalaiset pitävät uhkana.

Liu Cixin (s. 1963) on kiinalainen kirjailija, joka on voittanut useita palkintoja, muun muassa yhdeksän kertaa Kiinan tärkeimmän Galaxy Award -palkinnon sekä kansainvälisen Hugo-palkinnon. Muistoja planeetta Maasta -trilogiasta on tullut kansainvälinen ilmiö. Trilogian ensimmäinen osa Kolmen kappaleen probleema julkaistiin suomeksi 2018.

Nyckelord: science fiction

Författare
Utgivare
Aula & Co
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Muistoja planeetta Maasta, 2
Kategorier
Prosa, noveller
 
Science fiction
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523640146
Tryckt ISBN
978-952-7269-89-3

Vi rekommenderar också