Logga in

Jaana, Lehtiö

Taika Valo ja kultainen lokki

Jaana, Lehtiö - Taika Valo ja kultainen lokki, e-bok

16,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523560536

Palkitun lastenkirjasarjan viides osa tarjoaa pelot voittavaa ystävyyttä, merellistä jännitystä ja ripauksen fantasiaa. Seikkailua siivittävät ajatuksia herättävät teemat: luonnonsuojelu ja sponsoriyritysten etiikka.

Kevät on saapunut Pelukylään. Taika, pikkuveli Tobias sekä Saana lähtevät innoissaan ensimmäiselle jalkapalloleirilleen joukkuekavereidensa kanssa. Pelupoukaman leirikeskuksessa tytöistä alkaa kuitenkin pian tuntua siltä, ettei kaikki ole kohdallaan.

Taivaalla näkyy outoja välähtelyjä, ja pelottava lokki haluaa Taikalta huomiota. Leirikeskuksen remontoinut Meikkileikki-yritys tuputtaa tuotteitaan leiriläisille. Kun soutumatkan päässä sijaitseva Pitkosaari tärähtää ja ilmasta hyökätään Taikan ja Saanan kimppuun, alkaa seikkailu.

Merituuli tuivertaa, linnut kirkuvat ja aallot heittävät kasvoille suolaisia pärskeitä, kun tytöt selvittävät Pelukylän vanhan tarinan todenperäisyyttä.

Kenen silmissä kimmeltää kulta? Kestääkö ystävyys korkeuksia? Kuka suojelisi luontoa?

Taika Valo ja kultainen lokki on Jaana Lehtiön ja Helena Miettisen viides yli 8-vuotiaille lapsille suun-nattu kirja. Se jatkaa hyväntuulista, jännittäviä käänteitä sisältävää seikkailusarjaa, jossa lapset selvit-tävät haasteita fantasian avulla.

Författare
 
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Taika Valo 5
Sidantal
114 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523560536
Tryckt ISBN
9789523560338

Vi rekommenderar också