Logga in

Marjut, Brunila

Immu ja salattu saari

Marjut, Brunila - Immu ja salattu saari, e-bok

14,65€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523560123

Suositun Immu-sarjan toisessa osassa seikkaillaan jälleen sekä tosielämän roistojen että kummitusten jäljillä. Turun saaristoon sijoittuvat tapahtumat saavat kutkuttavaa lisäväriä Seilin saaren aidosta historiasta sekä erilaisuudesta kumpuavasta ystävyydestä.

11-vuotias Immu viettää kesäistä viikkoa salaseura Klaanin kanssa Turun saaristossa, missä seuran nuorimman jäsenen Lukaksen vanhemmilla on kesämökki. Heti loman alussa salaseura pääsee Nauvossa roistojen jäljille johtajansa Nikon luotsaamana. Nikon Ritva-koira ei hauku eikä murise, mutta tuo turvaa kiperiin tilanteisiin. Seikkailujen tuoksinassa klaanilaiset rantautuvat myös Seilin saarelle, missä menneisyys ja nykyisyys kätkevät odottamattomia salaisuuksia.

Immu ja Lotta törmäävät roistojen ohella jälleen kummituksiin, jotka tarvitsevat heidän apuaan. Lopulta Immun puhuva kissa Figaro auttaa ratkaisemaan Mustan Rouvan arvoituksen.

Immu ja salattu saari on itsenäinen jatko-osa kirjalle Immu ja Torninvartijat (2018), jossa salaseura Klaani seikkailee Littoisten Verkatehtaalla. Tämä seikkailu- ja kummituskirjasarja on suunnattu alakoululaisille

Littoisissa asuva Marjut Brunila (s. 1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
111 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523560123
Tryckt ISBN
9789522029935

Vi rekommenderar också