Logga in

Laatikainen, Reijo

Taltuta lievä tulehdus: Eroon piilevästä vaivasta ravinnolla ja elämäntavoilla

Laatikainen, Reijo - Taltuta lievä tulehdus: Eroon piilevästä vaivasta ravinnolla ja elämäntavoilla, e-bok

21,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523542327

Lievä tulehdus on salakavala vaiva, joka vaikuttaa terveyteemme haitallisesti. Sitä edistävät esimerkiksi vääränlainen ravinto, vähäinen liikunta, stressi, riittämätön uni ja lihavuus. Yhdessä muiden riskitekijöiden kanssa se on osaltaan aiheuttamassa esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteja, tyypin 2 diabetesta sekä muita pitkäaikaisia sairauksia.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen kertoo tässä teoksessa havainnollisesti ravinnon vaikutuksesta lievään tulehdukseen. Arkisilla ruokavalinnoilla ja elämäntavoilla on tärkeä merkitys lievän tulehduksen hillitsemisessä ja ehkäisyssä. Syömällä terveellisesti pienennät samalla kroonisten sairauksien riskiäsi.

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija muun muassa suositun bloginsa kautta. Hän on väitellyt viljojen ja toiminnallisten vatsavaivojen yhteydestä. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Pötyä pöydässä (2018), Syö hyvin, voi paremmin (2017, yhdessä Timo Joensuun kanssa) ja Herkän vatsan valinnat (2015).

Författare
Utgivare
Kirjapaja
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
117 sidor
Kategori
Hälsa, skönhet, mode
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523542327

Liknande e-böcker