Logga in

Laine, Rami

Suloisen elotytön kahdenkeskeiset sulot: runostrippimittari

Laine, Rami - Suloisen elotytön kahdenkeskeiset sulot: runostrippimittari, e-bok

8,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523182660

Tämä kirja on Suomenneidon takapuolen sipaisu - hienoinen helmannosto kesäisessä "roadrunoudessa", joka hengittää järvensuulla tauko-paikallaan - periaatteesta, aina laiturin niiasta rannalla makailuun... ..sinä suloinen suvi!

MATKA Lahnajärveltä Tikkurilaan on yllättävän pitkä, usko pois - mahdollinen lukivirheeni, sillä omastani viikon lojuin Saimaan rannalla, mutta Lahnajärveltä Sinirikontielle se kesti trippimittarin mukaan neljä vuotta yhdessä kesässä! Enkä saanut edes yhtään lahnaa!!
Tämä runostrippi syntyi aidoista matkaruksauksista, jotka tein nykymaailmassa niin haihtuvalla lyijykynällä vasten notkuvaa paperia yhdessä aina niin avoimen puolisoni Empun kanssa [rakkaalla lapsella on aina niin monta nimeä, että kaikkea en kehtaa]. Mutta tämä kirja kehtaa kosia toukkaa, joka etsii lukua.

Tässä kesässä kävimme itäisessä Suomessa, edellisen vastarakkaaksi. Hersyimme kesän valoa, rakkaudesta, naurusta - kyynelten tiehyet täyttyvät kun jätän tämän kesätien.

Kun Iloinen Juomapoika jätti minut, minut valtasi sydämellään Suloinen Elotyttö. Kesä jakoi ja onneaan ei voi kuin jakaa,
- ja nyt minä en lainaa mitään - vaan jaan: olkaamme hyviä: Suloisen elotytön kahdenkeskeiset sulot.

Nyckelord: runous, kesä, matka, Tikkurila, Lahnajärvi

Författare
Utgivare
Books on Demand
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
68 sidor
Kategori
Poesi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523182660
Tryckt ISBN
9789523186156

Vi rekommenderar också