Logga in

Lemaitre, Pierre

Verihäät

Lemaitre, Pierre - Verihäät, e-bok

23,25€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523126497

Piinaavan jännittävä psykologinen trilleri asioista, joita ei kykene muistamaan ja menneisyyden näyistä, joita ei voi unohtaa.

Kolmikymppinen Sophie Duguet pitää itseään vain hajamielisenä, kun tavarat katoilevat, eikä hän muista, mihin on pysäköinyt autonsa edellisenä iltana. Mutta Sophien aviomies ja kollegat väittävät hänen usein unohtavan myös asioita, joita hän on tehnyt tai sanonut. Kun poliisi pidättää Sophien myymälävarkaudesta, jota tämä ei muista tehneensä, on selvää, että kysymys on jostain paljon hajamielisyyttä vakavammasta.
Eräänä aamuna herätessään Sophie huomaa, että hänen hoidossaan ollut pikkupoika on kuollut. Sophiella ei ole tapahtuneesta mitään muistikuvaa. Mielenterveyttään epäilevä Sophie päättää paeta.

Uuden identiteetin ja ulkonäön turvin Sophie aloittaa uuden elämän toivoen voivansa jättää menneisyyden aaveet taakseen. Hänellä ei ole aavistustakaan, että todellinen painajainen on vasta alkamassa.

Nyckelord: muistihäiriöt, onnettomuudet, kuolema, pako, uusi henkilöllisyys, päiväkirjat, todellisuuden muuttuminen, kauhu, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, ranskankielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Minerva Kustannus
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523126497

Vi rekommenderar också