Logga in

Rönkkönen, Henriikka

Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä

Rönkkönen, Henriikka - Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä, audiobook

28,00€

Ljudbok
ISBN: 9789523006843

Matkakertomus rohkealta reissulta sinkun sisäiseen maailmaan - ilman filttereitä.

Kun sinkkuaikaa on takana jo vuosikymmen, sormi on Tinderin hakkaamisesta rakoilla ja sauvan paristot väsähtäneet, sitkeä rakkauden etsijä päättää palkita itsensä ihanalla lemmenlomalla. Matkakohde on houkutteleva mutta hieman arvaamaton: nyt lähdetään tutustumaan villiintyneen sinkun sisäiseen aarniometsään.
Määmatkaopas Henriikka Rönkkönen tarjoaa matkustajille viihdykkeeksi visaisia arvoituksia. Mitä tehdä, kun treffionnenpyörässä osuukin rosvosektoriin? Mitkä taikasanat toimivat, jos haluaa lopettaa tapailun? Miten pitää toimia, jos saa diagnoosin masturbaatiosta? Näihin kysymyksiin Määmatka ei lupaa vastauksia mutta räväyttää lukijan iloksi sinkkuelämän sanallisen selfien - ilman filttereitä.

Suomen tunnetuin sinkku, sometähti ja -suosikkikirjailija Henriikka Rönkkönen (s. 1984) on kohonnut myyntilistojen kuningattareksi kirjoillaan Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus.

Nyckelord: parisuhde, treffit, rakkaus, ystävyys, seksuaalisuus, seksielämä, seksi, Tinder, sinkkuelämä, sinkkuus, sinkku, Henriikka Rönkkönen, romaani, kaunokirja, seurustelu

Författare
Läsare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Romantik
Format
Ljudbok
Varaktighet
04:41:09
Tracks
25

Vi rekommenderar också