Logga in

Kellomäki, Ani

Kosteusvaurioita: Kasvukertomuksia pullon juurelta

Kellomäki, Ani - Kosteusvaurioita: Kasvukertomuksia pullon juurelta, e-bok

22,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523003606

"Lapsuudenkodissani muhi muutakin kuin kosteusvaurio keittiön seinässä. Äitini joi yhä useammin liikaa. Minä yritin paikkailla juomisen aiheuttamia kolhuja ja kupruja pitkälti samanlaisin elkein kuin kotimme kosteusvauriota ensimmäisenä korjaa- maan saapunut tunari. Vedin suuta leveämpään hymyyn, suoritin koulussa ja harrastuksissa suorittamasta päästyäni ja pinnistelin muutenkin pitääkseni kostean taustani piilossa."

Miten alkoholiongelmaisen vanhemman lapset pärjäävät myöhemmin elämässään? Minkälainen vaikutus vanhempien liikajuomisella voi olla tulevaisuuden loppuunpalamiseen, parisuhdevaikeuksiin ja omaan vanhemmuuteen?

Noin 65 000-70 000 lapsella on tälläkin hetkellä ainakin yksi vanhempi, jolla on vakava päihde- ongelma. Kosteusvaurioita kertoo, miltä vanhemman juominen näytti lapsen silmin ja minkälaisiin kysymyksiin kosteissa oloissa kasvaneet voivat törmätä aikuistuessaan. Se kysyy, voiko lapsesta kasvaa ihmissuhteissaan onnellinen, työelämässä jaksava ja omille lapsilleen riittävän hyvä vanhempi. Voidaanko ylisukupolviset pahoinvoinnin ketjut katkaista?

Ani Kellomäen tärkeässä kirjassa ääneen pääsevät ne, jotka ovat kannatelleet perheen kulisseja ja hävenneet hiljaa taustaansa.

Nyckelord: alkoholiongelma, alkoholin liikakäyttö, alkoholismi, päihdeongelma, vanhemmat, alkoholinkäyttö, lapsiperheet, lapsuus, vaikutukset, kokemukset

Författare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Samhälle
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523003606

Liknande e-böcker