Logga in

Varese, Federico

Mafia: Syntymästä kuolemaan

Varese, Federico - Mafia: Syntymästä kuolemaan, e-bok

24,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523003590

"Väkivalta on tällä alalla keskeistä. Mafiosojen pitää vakuuttaa epäluuloinen yleisönsä siitä, että he kyllä kykenevät painamaan liipaisinta. Kunhan tällainen maine on ensin luotu, ihmiset taipuvat heidän tahtoonsa - ja mafiosojen ei enää tarvitsekaan käyttää niin paljon väkivaltaa päivittäisissä bisneksissään."

Cosa Nostra, 'Ndrangheta, Yakuza, vory-v-zakone... Mafiaorganisaatioiden palkkalistoilla on satojatuhansia jäseniä, ne toimivat yli maiden rajojen ja pyörittävät kymmenien miljardien bisnestä. Pietarista Hongkongiin ja Napolista New Yorkiin mafiat vaikuttavat niin politiikkaan ja talouteen kuin ihmisten jokapäiväiseen elämäänkin.

Mutta millaista on olla mafioso? Pitääkö sellaiseksi syntyä vai kasvetaanko rooliin? Miten rikollisjärjestöön pääsee sisään? Miten sujuu tavallinen perhe-elämä, jos olet osa "Perhettä"? Kuinka käy, jos rikot mafian sääntöjä?

Kriminologian professori Federico Varese raottaa ovea maailman salaperäisimpiin yhteisöihin: työhön, rahaan, rakkauteen ja kuolemaan. Lukija pääsee mukaan sekä Venäjälle Permin kaupungin tehdashalliin todistamaan uuden vorin brutaalia mafiakastetta että Dubaihin seuraamaan rikollispomojen yltäkylläistä kokousta.

Nyckelord: mafia, cosa nostra, ´Ndrangheta, Yakuza, vory-v-zakone, kriminologia, järjestäytynyt rikollisuus, historia

Författare
Översättare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
567 sidor
Kategori
Samhälle
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523003590

Liknande e-böcker