Logga in

Huhtala, Jussi

Ukkosenjohdatin

Huhtala, Jussi - Ukkosenjohdatin, e-bok

23,95€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523003552

Kuka on se oikea? Eikö kukaan?

Nelikymppinen Eero on tienhaarassa: suhde pitkäaikaiseen tyttöystävään on päättynyt, nuoruudenystävä kuolee, työpaikalla mättää ihan kaikki. Veli aloittaa uuden kierroksen, vaikka Eero ei ole aloittanut vielä ensimmäistäkään. Eerosta tuntuu, että muille sattuu ja tapahtuu, ja hän vain ottaa toisten myrskyt vastaan.

Sitten hänen silmänsä avautuvat: duunin toimenpidevaroaikaluettelot saavat kyytiä, kun hän rakastuu erikoiseen kirjastonhoitaja Anniin.

Kun Eero oli lapsi, salama löi isoisää heinähangon välityksellä. Mielikuva pellolle kuolevasta isoisästä seuraa Eeroa aikuisuuteen. Iskeekö salama häneenkin? Onko hänen roolinsa ottaa salamat vastaan ja mitä hänelle itselleen tapahtuu?

Ukkosenjohdatin on ihmisystävällisen hauska ja woodyallenmaisen terävä esikoisromaani. Jussi Huhtalan romanttisen traaginen tarina vie aikamatkalle 80-luvun nuoruuteen, työpaikan sermien taakse ja romanttisiin tunnelmiin kirjaston hyllyjen väliin.

Jussi Huhtala (s. 1966) on Episodi-lehden toimituspäällikkö. Ukkosenjohdatin on Huhtalan esikoisromaani ja kumisee kuin Nick Hornby ja David Nicholls.

Sydämeni hakkasi kiivaasti, ja mietin oliko sykkeeni epätavallisen korkea. Ehkä kuolisin sydänkohtaukseen. En välttämättä ehtisi rakastua kunnolla tai saada aikaan elämässäni asioita, jotka olivat jääneet tekemättä vain sen takia, että olin töissä tässä typerässä toimistossa. Jos kuolisin nyt, kuka tulisi hautajaisiini ja ketkä olisivat surullisia poismenoni johdosta? Mieleeni nousivat Raide, isä ja isoisä, jotka kaikki olivat kuolleet, ja jonain päivänä minäkin kuolisin, ja se päivä saattaisi tulla pikemmin kuin arvasinkaan.

Nyckelord: elokuvat, rakkaudenkaipuu, rakkaus, kriisit, elämänhallinta, työelämä, kilpailu, nuoruus, muistot, kuolema, ystävät, ihastus, keski-ikäiset, miehet, kirjastovirkailijat, huumori, esikoisteokset, romaanit, veijariromaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Romantik
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523003552

Vi rekommenderar också