Logga in

Aalto, Ilana

Paikka kaikelle - Mistä tavaratulva syntyy ja kuinka se padotaan

Aalto, Ilana - Paikka kaikelle - Mistä tavaratulva syntyy ja kuinka se padotaan, e-bok

22,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523002913

Satatuhatta esinettä käytettävänä, huollettavana ja paikoilleen laitettavana. Keskimääräisen kodin tavaranpaljous tekee arjesta helposti loppumattoman esteradan.

Paikka kaikelle kertoo yltäkylläisyydestä, runsaudenpulasta ja tavaratulvasta, jotka saavat meidät haluamaan omasta elämästämme lomalle. Kirja selittää, miksi keittiön kaapit ovat täpötäynnä muovikippoja ja astiasarjoja ja miksi vain talouden nainen tietää, mistä tavarat löytyvät. Kirja kuljettaa lukijan lastenhuoneen leluvuorilta muistoesineitä pursuaviin vinttikomeroihin ja hamstraajien koteihin. Paikka kaikelle perkaa käsityksiämme tavarasta, siisteydestä, sisustamisesta, ostamalla säästämisestä ja sängyn petaamisesta sekä paljastaa, miksi siivoavasta miehestä on tehty vitsien kestoaihe.

Viisas kirja sopii jokaiselle, joka haluaa ymmärtää, miten olemme päätyneet tavaravuorten vangeiksi ja miten voi vähentää kodin järjestelyyn käytettyä aikaa. Viestinä on, että siisteydessä ja raivaamisessa ei ole kyse kunnollisuuskilpailusta eikä yhden järjestämisopin noudattamisesta. Paikka kaikelle tarjoaa myös ammattijärjestäjän vinkit tavaratulvasta pelastautumiseen.

Kulttuurihistorioitsija, ammattijärjestäjä Ilana Aalto (s. 1975) on kirjoittanut Paikka kaikelle -nimistä blogia jo useita vuosia, ja hänen Facebook-ryhmässään keskustelevat tuhannet kodin järjestämisestä kiinnostuneet ihmiset.

Nyckelord: koti, järjestäminen, kodinhoito, siivous, järjestys, säilytys, tavarat, säilytystilat, kuluttajakäyttäytyminen, kulutuskritiikki

Författare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
381 sidor
Kategori
Mat, dryck, huslig ekonomi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523002913

Liknande e-böcker