Logga in

Rönkkönen, Henriikka

Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita

Rönkkönen, Henriikka - Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita, audiobook

17,75€

Ljudbok
ISBN: 9789523002852

Varoitus! Sisältää arkaluontoista asiaa seksistä, miehistä ja varsinkin naisista

"Stalkkaus on itsemurha. Päätä jo etukäteen, että menet kiinnostuksesi kohteen Facebook-sivuille vasta, kun juttu on vakaalla pohjalla. Tai älä mene silloinkaan. Koska jos menet, saatat huomata, että kauhukuvillasi ja mielikuvituksesi tuotteilla tuomitset jutun kuolemaan ennen kuin se edes ehtii alkaa.

Mitään muuta sääntöä ei tarvitse tietää. Pane ensitreffeillä, pieraise aktin aikana, pissaa ovi auki. Mutta älä jumalauta stalkkaa. Aamen. Ei muuta."

Mielikuvituspoikaystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikka Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen. Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohditaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaisia ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?

Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä.

Nyckelord: ihmissuhteet, sinkut, deittailu, huumori, seurustelu, lyhytproosa, tarinat, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, äänikirjat

Författare
Läsare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
04:50:06
Tracks
36

Vi rekommenderar också