Logga in

Eskola, Kari

Virtaa: terveys ja tutkimus : TE3

Eskola, Kari - Virtaa: terveys ja tutkimus : TE3, e-bok

22,50€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 9789523001008

Täysin uudistettu kirja lukion valinnaiselle TE3-kurssille.

VIRTAA - Terveys ja tutkimus on tarkoitettu oppikirjaksi lukion Terveys ja tutkimus -kurssille (TE3). Kirja antaa hyvän pohjan ymmärtää terveyteen ja sairauksiin liittyvää tutkimusta ja sen tuloksia. Samalla syvennetään tietoa terveydenhoidon ja kansanterveyden historiallisista muutoksista ja kehityslinjoista. Kirjan keskeistä sisältöä ovat myös potilaan oikeudet ja terveydenhuollon toiminta, medikalisaatio sekä terveys ja teknologia.

Kirja valmistaa opiskelijaa monipuolisesti terveystiedon ja sitä sivuavien reaaliaineiden kokeisiin. Laaja-alaisen tietoaineksen lisäksi kirja kannustaa opiskelijaa omaan, kriittiseen pohdintaan. Esimerkit, havainnolliset graafit ja raikas kuvitus hahmottavat syventävän kurssin haastavat sisällöt kiinnostavina ja selkeinä, osana arkipäivää. Lisävirtaa kirjasta saavat ne, jotka pohtivat valitsevansa ammatin terveyteen liittyviltä aloilta.

Täysin uudistuneessa ja täydentyneessä kirjassa on otettu tarkasti huomioon valtakunnallisen opetussuunnitelman tavoitteet ja sisällöt sekä Virtaa-sarjan käyttäjiltä saatu palaute. Uudistuneessa kirjassa historiaosuutta on laajennettu: uusia aiheita ovat mielenterveyden, suun terveyden ja terveysvalistuksen kehittyminen. Myös tutkimuksen tekoon opastetaan aiempaa konkreettisemmin ja esimerkkien kautta. Uudistuksen myötä kirjaan on tullut myös mm.
• kokonaan uusi luku Teknologia, tervettäkö?
• uusia kuvia, graafeja ja taulukoita
• lisää esimerkkejä, tapauskertomuksia sekä tutkimuscaseja
• monimutkaisten ilmiöiden tiivistelmäkoosteita
• päivitetyt tilastotiedot ja graafit
• lisää termien selityksiä
• aikaisemmissa ylioppilaskokeissa olleita tehtäviä
• sanasto.

Författare
 
 
 
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
204 sidor
Kategori
Hälsa, skönhet, mode
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789523001008

Liknande e-böcker