Logga in

Takala, Riikka

Ole hyvä

Takala, Riikka - Ole hyvä, e-bok

21,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789523000810

"Raha sai tuntemaan kiitollisuutta ja hyväosaisuutta ja turpeaa ja hilpeää hyväntahtoisuutta."

Elli on yksinhuoltaja. Viola on maailmanlasten pelastaja. Aavan gradu on jäänyt levykkeelle, jota ei mikään tietokone enää avaa.

Ystävykset eivät suostu siihen, että vain rikkaat ja hyväosaiset saavat tehdä hyvää. Niinpä he säästävät vähästään auttaakseen afrikkalaissyntyistä tanssinopettajaansa. Hyvää tekemällä saattaa kuitenkin tehdä pahaa, eikä vilpittöminkään aie ole aina hyvä. Joskus on sitä paitsi syytä laittaa omat asiat kuntoon ennen kuin voi auttaa toista.

Djembe-rummun jytke lyö tanssitunnilla naisia palleaan. Kolmikko seuraa opettajansa askelia. Kantaessaan huolta muista he eivät huomaa omaa hätäänsä. Onko se pako vai pelastus?

Dramaturgi-kirjailija RiikkaTakalan (1970) yhteiskunnallisesti herättelevä, suorapuheinenja humoristinen romaani näyttää tämän päivän Suomen, jossa elää sinnikäs usko, että kyllä hyvälle ja ahkeralle löytyy aina töitä. Ei löydy.

Nyckelord: ystävyys, naiset, työttömyys, hyväntekeväisyys, avustustoiminta, lapsettomuus, anoreksia, elämänhallinta, epäonnistuminen, ulkopuolisuus, päättämättömyys, sähkökirjat, romaanit, kehitysromaanit, yhteiskunnalliset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Atena Kustannus Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
109 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789523000810

Vi rekommenderar också