Logga in

Haapasalo, Ville

"Et kuitenkaan usko...": Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä

Haapasalo, Ville - "Et kuitenkaan usko...": Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä, e-bok

16,05€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789522911056

Ville Haapasalo aloitti opinnot Leningradin teatteriakatemiassa vuonna 1991. Hän ei puhunut sanaakaan venäjää. Hän asui järkyttävissä kellariloukoissa, näki vapaaehtoisesti nälkää ja joutui useita kertoja ryöstetyksi ja hakatuksi.

Lopulta hän päätyi kaikkien aikojen suosituimpaan venäläiseen elokuvaan. Siitä alkoi uskomaton ura elokuvatähtenä ja julkisuuden henkilönä, joka nykyään rankataan Forbes-talouslehdessä Venäjän ""kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi"".

Tässä suorasukaisessa haastattelukirjassa Ville kertoo uskomattomista kokemuksistaan gangstereiden, oligarkkien ja sotaherrojen vieraana ja siitä, miten hän oppi rakastamaan villiä ja mahtavaa naapurimaatamme.

Kauko Röyhkä on kirjannut muistiin Villen uskomattomat vaiheet Venäjän jälleensyntymisen vuosina. Tarina on hulvattoman hauska ja rankka eikä aina kovin kaukana paroni von Münchhausenin muisteloista. Juha Metson valokuvat rakentavat tarinalle toisen ulottuvuuden, jossa näkyvät itänaapurin kurjuus ja korskeus.

Nyckelord: muistelmat, henkilöhistoria, elokuvanäyttelijät, opiskelu ulkomailla, työskentely ulkomailla, haastattelut, Neuvostoliitto, Venäjä

Författare
 
 
Utgivare
Docendo
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
122 sidor
Kategori
Konst, konsthistoria
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522911056

Liknande e-böcker