Logga in

Haapasalo, Ville

"Et muuten tätäkään usko...": Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä

Haapasalo, Ville - "Et muuten tätäkään usko...": Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä, e-bok

16,05€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789522911049

1990-luvulla Ville koki kovia teatterikoulussa, kunnes onni potkaisi ja hänestä tuli suosittu. Mutta mitä Villelle tapahtui 2000-luvulla, kun hänestä tuli supertähti, Putin nousi valtaan ja Venäjä vaurastui? Mitä jäi kertomatta ja näyttämättä suosituissa 30 päivässä -televisiosarjoissa?

Menestyskirjan tekijätroikka matkasi Georgian Tbilisiin kirjaamaan kansiin tämän. Notkuvien herkkupöytien, asianmukaisten ruokajuomien ja pitkien iltojen tuloksena syntyi kirja, jonka tarinat ovat vielä uskomattomampia kuin edeltäjässään. Venäjällä raha ja valta eivät ole häpeilyn aiheita vaan niitä pitää käyttää. Tervetuloa uudelle huimalle matkalle!

Kauko Röyhkä on Suomen arvostetuimpia rockmuusikkoja ja kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Valokuvaaja Juha Metso palkittiin viimeksi Vuoden lehtikuva -kilpailussa henkilökuvastaan Ville Haapasalosta.

Nyckelord: muistelmat, haastattelut, näyttelijät, elokuvanäyttelijät, matkakirjallisuus, yhteiskuntakuvaus, yhteiskuntakehitys, poliittinen kehitys, historia, kuvateokset, Suomi, Venäjä

Författare
Utgivare
Docendo
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
158 sidor
Kategori
Konst, konsthistoria
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522911049

Liknande e-böcker