Logga in

Frost, A. M.

Näkymätön kuolema

Frost, A. M. - Näkymätön kuolema, audiobook

23,10€

Ljudbok
ISBN: 9789522796387

Toimintatrilleri, jollaista et ole ennen lukenut

A. M. Frostin Näkymätön kuolema on Karjalan kannakselle sijoittuva vauhdikas toimintajännäri toisen maailmansodan pyörteistä.

Pohjoisesplanadi, ravintola Kämpin edusta, marraskuinen ilta 1939. Majuri Jang sytyttää savukkeen ja tarkkailee pois ajavan taksin pakokaasupilven läpi kolmea lähestyvää hahmoa kadulla. Jokin ei ole kohdallaan. Hyökkäys on todennäköinen. Kuka ja miksi?

Kun kohteena on Mannerheimin pojaksi huhuttu Suomen armeijan majuri Peder Jang, kyse ei ole henkilökohtaisesta kärhämästä. Tapaus liittyy koko maan kohtaloon, ja ensimmäisten venäläispommien moukaroidessa Pasilaa Jang on jo Karjalankannaksella estämässä vihollisen vyörymistä kohti Helsinkiä. Suomalaisten joukkoihin on kuitenkin soluttautunut petturi, ja kuviota sotkee myös puna-armeijan everstiluutnantti Zhdanov, joka apureineen punoo pirullisia juonia Terijoella.

A. M. Frostin Näkymättömässä kuolemassa jäänviileä toimintasankari Jang kohtaa talvisodan näyttämöllä vihollisista pahimmat ja naisista kauneimmat. Rohkeasti faktaa ja fiktiota yhdistelevä kerronta ja mehevät tilannekuvaukset riuhtaisevat mukaansa tapahtumiin tässä ja nyt.

Nyckelord: Kotimainen kaunokirjallisuus

Författare
Läsare
Illustratör
Utgivare
Bazar Kustannus Oy
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Jang
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
14:35:00
Tracks
29

Vi rekommenderar också