Logga in

Riley, Lucinda

Myrskyn sisar

Riley, Lucinda - Myrskyn sisar, e-bok

23,10€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522795106
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Ally D'Aplièse on ammattilaispurjehtija ja juuri aloittamassa purjehduskisaa sekä rakastumassa korviaan myöten kilpa-aluksen kapteeniin, kun hän saa viestin isänsä kuolemasta. Ally matkustaa heti lapsuudenkotiinsa, jossa hänen viisi sisartaan jo odottavat häntä. Sisarussarjan isä, omalaatuinen miljonääri Papa Salt on adoptoinut kaikki tytöt vauvana, ja nyt jokainen tytöistä saa oman kirjeen, johon Papa Salt on sisällyttänyt vihjeen kunkin alkuperästä.

Allyn vihje vie hänet Norjaan. Vuonojen ja metsien maassa hän saa kuulla yli sata vuotta sitten eläneestä Anna Landvikista, joka lauloi Edward Griegin oopperan ensi-illassa. Pala palalta Anna ja Edwardin tarina hahmottuu Allylle, mutta samalla se saa hänet yhä enemmän miettimään, kuka Papa Salt oikeastaan oli ja miksi seitsemäs sisar on kadoksissa.

Lucinda Rileyn Myrskyn sisar jatkaa Seitsemän sisarta-teoksessa alkanutta seitsenosaista kirjasarjaa. Jokaisessa kirjassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kuusi ensimmäistä osaa voi lukea missä järjestyksessä tahansa, sillä ne kaikki alkavat samasta hetkestä.

Nyckelord: Lukuromaanit ja viihde

Författare
Översättare
Utgivare
Bazar Kustannus Oy
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Seitsemän sisarta
Sidantal
513 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522795106

Vi rekommenderar också