Logga in

Riley, Lucinda

Seitsemän sisarta

Riley, Lucinda - Seitsemän sisarta, e-bok

23,10€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522794093
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Maia D'Apliese ja hänen viisi sisartaan ovat kokoontuneet heidän lapsuudenkotiinsa Atlantikseen - upeaan linnaan Genevenjärven rannalla. Heidän isänsä, omalaatuinen miljonääri Papa Salt, on kuollut. Papa Salt on adoptoinut kaikki tytöt vauvana, ja nyt kun isä on kuollut, saa jokainen heistä oman kirjekuoren, joka sisältää vihjeen tytön historiaan. Maian vihje vie hänet toiselle puolelle maailmaa Rio de Janeiroon, jossa hänen tarinansa palapeli alkaa rakentua.

Kahdeksankymmentä vuotta aikaisemmin, Rion villillä 1920-luvulla, Jeesus Kristus -patsaan rakennustyö on vasta alkamassa. Arkkitehti Heitor da Silva Costa perheineen purjehtii Pariisiin etsimään kuvanveistäjää suureen projektiinsa. Heidän kanssaan matkustaa Izabela Bonifacio, joka on isänsä tahdosta vasta kihlautunut. Montmartren taiteilijapiirit muuttavat nuoren naisen elämän täysin, eikä paluu takaisin Rioon ole helppo.

Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta aloittaa ainutlaatuisen kirjasarjan seitsemästä nuoresta naisesta. Se tempaa lukijan mukaansa eikä päästä irti ennen kuin tarina on kerrottu loppuun.

Nyckelord: Lukuromaanit ja viihde, kuolema, isät, kokoontumiset, sisarukset, sukulaisuus, elämänkaari, sisaruus, adoptiolapset, kirjeet, linnat, Italia, Gardajärvi, psykologiset romaanit, kehitysromaanit, naiskirjallisuus, jatkokertomukset, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Bazar Kustannus Oy
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Seitsemän sisarta
Sidantal
678 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522794093

Vi rekommenderar också