Logga in

Morton, Kate

Salaisuuden kantaja

Morton, Kate - Salaisuuden kantaja, e-bok

7,70€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522793638
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Helteisenä kesäpäivänä Suffolkissa vuonna 1961 muu perhe nauttii piknikistä puron rannalla, mutta 16-vuotias Laurel pujahtaa puumajaan haaveilemaan. Ennen idyllisen iltapäivän päättymistä hän joutuu kuitenkin todistamaan järkyttävää rikosta, jonka näkeminen muuttaa kaiken, mitä hän on siihen asti tiennyt perheestään ja erityisesti rakastavasta äidistään Dorothysta.

Vuonna 2011, viisikymmentä vuotta myöhemmin, Laurel on suosittu näyttelijä. Hän suunnittelee huonokuntoisen äitinsä 90-vuotissyntymäpäiviä, mutta palaa mielessään yhä uudelleen tuohon kesäiseen iltapäivään, jonka jälkeen mikään ei enää ollut niin kuin ennen. Laurel ymmärtää, että viimeiset hetket selvittää Dorothyn menneisyyttä alkavat olla käsillä.

Salaisuuden kantaja vie lukijan nykypäivästä 1960-luvulle ja aina vuoteen 1930 asti. Kolmen toisilleen tuntemattoman ihmisen kohtalot kietoutuvat sattumalta yhteen sodan ajan Lontoossa tavalla, jolla on kauaskantoiset seuraukset.

Nyckelord: Lukuromaanit ja viihde, salaisuudet, menneisyys, tappaminen, rakkaussuhde, petollisuus, traumat, toinen maailmansota, äidit, tyttäret, kaupungit, Iso-Britannia, Lontoo, romanttinen jännityskirjallisuus, perheromaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Bazar Kustannus Oy
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
448 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522793638

Vi rekommenderar också