Logga in

Samartin, Cecilia

La Peregrina

Samartin, Cecilia - La Peregrina, e-bok

7,70€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522791108
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

La Peregrina on itsenäinen jatko-osa Cecilia Samartinin menestysromaanille Senor Peregrino, ja Peregrino-trilogian toinen osa. Kirja vie lukijat mieleenpainuvalle matkalle kauniiseen ja dramaattiseen Espanjaan.

Nuori ja kaunis meksikolaisnainen Jamilet on jättänyt kotimaansa Meksikon ja muuttanut paremman elämän toivossa Los Angelesiin. Hän haluaa päästä eroon verenpunaisesta syntymämerkistään, joka varjostaa hänen elämäänsä. Uudessa kotimaassaan Jamilet on ystävystynyt vanhan ja karismaattisen herra Peregrinon kanssa. Miehestä on tullut tytölle läheinen, melkein kuin isoisä. Tarinat miehen menneisyydestä ovat herättäneet Jamiletin uteliaisuuden. Mitä herra Peregrinolle ja tämän suurelle rakkaudelle lopulta tapahtui?

Vuosikymmeniä aikaisemmin pienessä espanjalaiskylässä asui Rosa-niminen nuori tyttö. Eräänä päivänä kylän torilla tapahtuu jotain, mikä saa tytön pakenemaan kotikaupungistaan ja liittymään mustalaisten joukkoon. Häpeä ja syyllisyys estävät häntä palaamasta kotiinsa. Rosa otetaan mustalaisyhteisöön avosylin vastaan, ja pian tytön erityislahjat huomataan.

Nyckelord: Lukuromaanit ja viihde, psykologiset romaanit, iho, merkit, pako, tytöt, kasvu, leirit, romanit, pyhiinvaellukset, rakkaus, salaisuudet, menneisyys, petos, etsintä, isoäidit, parantajat, kylät, kaupungit, kaunokirjallisuus, Santiago de Compostela, Espanja, Sombrevista, Yhdysvallat, Los Angeles, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Bazar Kustannus Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Peregrino
Sidantal
416 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522791108

Vi rekommenderar också