Logga in

Auer, Anneli

Murhalesken muistelmat

Auer, Anneli - Murhalesken muistelmat, audiobook

23,80€

Ljudbok
ISBN: 9789522647238

"Jäin leskeksi joulukuussa 2006 neljän lapsen kanssa ja jouduin samalla mukaan omituiseen murhamysteeriin. Aloin jo ensimmäisenä kesänä kirjoittaa kirjaa siitä, miltä tuntuu rakentaa uutta elämää murhatutkimuksen varjossa ja oletin, että poliisi saisi tekijän kiinni ennen kuin kirjani pääsisi loppuratkaisuun.

Toisin kävi. Jouduin keskelle oikeussalidraamaa, jonka kohteena olinkin minä itse ja joka lopulta johti kaikkien aikojen oikeusteurastukseen. Nyt neljän pitkän ja raskaan oikeudenkäynnin jälkeen minut on todettu syyttömäksi mieheni murhaan, mutta siinä sivussa on rikottu koko elämäni.

Mieheni murhaa on käsitelty mediassa laajasti ja minut on siellä syylliseksi julistettu jo ennen oikeudenkäyntiä. Minä olen elänyt ja hengittänyt siinä viranomaisten ja median kutomassa verkossa, joka on mennyt aina vain pahempaan solmuun aina kun sitä on yritetty avata. Mitä tapahtui? Nyt on aika paljastaa tarinan roistot ja sankarit, tuoda esiin likainen peli kulissien takana ja tehdä samalla paluu takaisin alkujuurille joulukuuhun 2006: kuka murhasi mieheni Jukka S. Lahden?"

Nyckelord: elämäkerta, äänikirjat, rikosprosessi, henkirikokset, murha, syyllisyys, aviomiehet, poliisitutkinta, oikeudenkäynti, vankeus, syyttömyys, perhe, Ulvila, muistelmat

Författare
Läsare
Utgivare
Into Kustannus
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Personhistoria
Format
Ljudbok
Varaktighet
11:01:44
Tracks
16

Liknande e-böcker