Logga in

Rudberg, Denise

Yksi tappava syrjähyppy

Rudberg, Denise - Yksi tappava syrjähyppy, e-bok

13,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789522644787

Riehuuko Tukholman yläluokassa murhaaja? Rikas liikemies kuolee kotinsa edustalla. Mikä rooli on salaperäisellä kerholla, jonka jäsenet maksavat fantasioidensa toteuttamisesta pitkän pennin?

Marianne Jidhoff on 55-vuotias teräväpäinen syyttäjänsihteeri, joka palaa töihin pitkältä virkavapaalta. Parkkiintuneen rikostutkijan Torsten Ehnin ja nuoren konstaapelin Augustin Madridin kanssa hän alkaa selvittää hienostopiirien kätkettyä kääntöpuolta.

Denise Rudbergin dekkareissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa. Yksi tappava syrjähyppy aloittaa suositut Marianne Jidhoff -dekkarit, jotka ovat myyneet Ruotsissa yli 280 000 nidettä. Elokuvaoikeudet on myyty ruotsalaiselle tuotantoyhtiölle. Amazon osti ensimmäisen osan englanninkieliset oikeudet, ja käännösoikeudet on myyty myös Norjaan ja Turkkiin.

Nyckelord: jännitys, Tukholma, dekkari, liikemiehet, koti, hedonismi, yläluokka, salailu, jäsenet, järjestöt, katkeruus, kosto, tekninen rikostutkinta, sihteerit, syyttäjät, rikoskomisariot, konstaapelit, rikospoliisi, sähkökirjat, romaanit, kaunokirjallisuus, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, Ruotsi, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Utgivare
Into Kustannus
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
416 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Brott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522644787
Tryckt ISBN
9789522644237

Vi rekommenderar också