Logga in

Kurvinen, Jarkko

B2B -markkinoinnin & myynnin pelikirja - Yritysjohdon opas myyntiin ja markkinointiin

Kurvinen, Jarkko - B2B -markkinoinnin & myynnin pelikirja - Yritysjohdon opas myyntiin ja markkinointiin, e-bok

43,90€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 9789522464057

B2B-myynnin ja -markkinoinnin pelikirja on käytännönläheinen opas tehokkaamman myynti- ja markkinointikoneiston rakentamiseen kannattavan kasvun luomiseksi.

B2B-myynnin kustannukset ovat valtaosassa yrityksiä nousussa. Samalla perinteisen markkinoinnin keinojen teho laskee. Uusi aika vaatii saumatonta yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin välillä. Menestyjät tehostavat tekemistään hyödyntämällä teknologiaa, mutta teknologiavalinnat voivat joko mahdollistaa tai rajoittaa tekemistäsi.

Menestyminen vaatii osallistumista asiakkaan matkaan ostoikkunaa pidemmältä ajalta. Pelikentän muutos vaatii uutta osaamista ja uusien kokonaisuuksien hallintaa. Kirja antaa vastaukset muun muassa näihin myynti- ja markkinointijohdon haasteisiin. Se auttaa lukijaa myllyttämään yrityksensä myynnin ja markkinoinnin asiakaskeskeiseksi ja asiakasarvoa tuottavaksi.

Teos on suunnattu B2B-yritysten johtajille, jotka haluavat johtaa yritystä uusilla työkaluilla ja pelisäännöillä. Kirjassa käydään läpi modernin B2B-markkinoinnin strategiat, suunnittelu, keinot ja toteutus sekä annetaan käytännön työkaluja arkeen. Caseissa esitellään konkreettisesti muutosprosessin eri vaiheissa olevien yritysten tilannetta ja kehityskaarta sekä miten myynnin ja markkinoinnin haasteita on pystytty yrityksissä ratkaisemaan.

Kirjaan on lisäksi haastateltu maailman kärkinimiä modernista markkinoinnista ja siinä julkaistaan uusia ennennäkemättömiä tutkimuksia suomalaisten organisaatioiden ostokäyttäytymisestä.

Nyckelord: B2B-markkinointi, myynti, markkinointi, digitaalisuus, asiakaslähtöisyys, mielipidejohtajuus, asiakaskeskeisyys, tulosvastuullisuus, yritysmarkkinointi, yritysstrategiat, yritysmyynti, johtaminen, myyntityö, asiakkuudenhallinta, yritykset

Författare
 
Utgivare
Kauppakamari
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
301 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522464057
Tryckt ISBN
978-952-2464-04-0

Liknande e-böcker