Logga in

Hesso, Johannes

Hyvä liiketoimintasuunnitelma 2., uud. Painos

Hesso, Johannes - Hyvä liiketoimintasuunnitelma 2., uud. Painos, e-bok

45,60€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 9789522463838

Hyvä liiketoimintasuunnitelma kertoo ensisilmäyksellä, mitä tehdään, miten ja kenelle. Se ei kuitenkaan sellaisenaan riitä kovin pitkälle. Huolella tehty suunnitelma avaa lukijalleen myös taustan, johon se perustuu. LTS eli liiketoimintasuunnitelma on siten strategian laatimisen arvokas väline. Se on spesifi ja looginen ja sisältää liiketoimintamallin, johon kiteytyy yrityksen strategia niin seikkaperäisesti, että sitä ei kannata vilauttaa ainakaan pahimmalle kilpailijalle.

Käsillä oleva uudistettu painos sisältää pääpiirteissään ensimmäisen painoksen aihealueet. Lukijoiden toiveiden pohjalta mukaan on lisätty myös uusia ja entistä seikkaperäisempiä caseja yrityksistä ja ilmiöistä, jotka palvelevat nykyaikaisesti toimivia, digitaalisen kehityksen mahdollisuutena näkeviä organisaatioita. Digitaalisen markkinoinnin kanavat on käyty läpi huomattavasti kattavammin ja seikkaperäisemmin.

Tätä tukee myös kirjan lisäosa www.hyvaliiketoimintasuunnitelma.com, josta löytyy paljon aihepiirin caseja, työkaluja sekä linkit esiteltyihin sähköisen markkinoinnin kanaviin. Laajempana yrityscasena toimii Helsinki Core Trainers personal training -studio, jonka kasvukipuja ja niiden selätystä strategisen suunnittelun avulla yrityksen perustaja kuvailee hyvinkin tarkasti. Big datasta on kirjoittanut casen aihepiirin kärkinimi Suomessa, tuottelias kirjailija Immo Salo.

Johannes Hesso on kokenut yritysvalmentaja sekä hyvinvointialan yrittäjä. Hänellä on satojen valmennuspäivien kokemus muun muassa sosiaali- ja terveysalan johtamisen YAMK-tutkintoon tähtäävästi opetuksesta sekä yritysten strategisen osaamisen ja myynnin valmennuksista tutkimuslaitoksista monikansallisiin yrityksiin.

Kirjan ekstra-aineisto, linkkivinkit ja työkalut olennaisen kiteyttämiseen on
omaksuttavissa yhdellä silmäyksellä. Sivuilla on vierailevien kirjoittajien tekstejä ja heidän näkemyksiään strategiasta sekä liiketoiminnan kehittämisestä digimaailman ilmiöiden vinkkelistä.

www.hyvaliiketoimintasuunnitelma.com

Nyckelord: liiketoimintasuunnitelma, liiketoiminta, yritt, liiketoimintasuunnitelmat, yritystoiminta, yrityssuunnittelu, strategia, yritykset, ympäristöanalyysi, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Kauppakamari
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
2
Sidantal
198 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522463838
Tryckt ISBN
978-952-246-382-1

Liknande e-böcker