Logga in

Bowman, Alisa

Esiinny eduksesi

Bowman, Alisa - Esiinny eduksesi, e-bok

9,75€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 9789522463302

Tämä on kirja siitä, kuinka kommunikoida vakuuttavasti.

Elämämme käänteentekevinä hetkinä lopputulokseen vaikuttavat usein, ei vain tekomme, vaan myös sanamme.

Se, sanotko oikeat asiat oikealla tavalla, saattaa ratkaista, saatko sinetöityä kaupat vai häviätkö pelin tai etenetkö urallasi vai jäätkö paikoillesi. Kriittisellä hetkellä on tärkeää osata ilmaista asiat oikein – kertoa täsmälleen oikeanlaisella äänenpainolla oikea viesti oikealle henkilölle oikeaan aikaan. Tällaiset täydellisen ilmaisun hetket ovat merkityksellisiä henkilökohtaisella ja ammatillisella matkallamme.

Teoksessa osoitetaan, kuinka oikea viesti rakennetaan. Esiinny eduksesi -kirjan avulla opit välttämään kommunikaatiokarikot. Siinä esitellyt suostuttelun seitsemän periaatetta on helppo oppia, toteuttaa ja hallita, ja niillä on vaikutusta. Oikea kieli – sekä verbaalinen että non-verbaalinen – tuo lisää varmuutta, vaikuttavuutta ja itseluottamusta. Se kannustaa yleisöäsi kuuntelemaan tarkasti jokaista sanaasi ja muistamaan sanomasi vielä senkin jälkeen, kun olet jättänyt tilan.

Nyckelord: kommunikointi, viestintä, viesti, ilmaisu, vuorovaikutus, sanat, ilmaista, esiintyä, esiinny, esiintyminen, kommunikaatiokarikko, suostuttelu, edukseen esiintyminen, vaikuttavuus, vaikuttaa, esitys, esiintymistaito, puheviestintä, esiintymispelko, keskustelutaito, sosiaaliset taidot, sähkökirjat

Författare
 
Utgivare
Kauppakamari
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
281 sidor
Kategorier
Språk
 
Konst, konsthistoria
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522463302
Tryckt ISBN
978-952-246-310-4

Liknande e-böcker