Logga in

Parviainen, Taina

(V)ihastuttava mainoskieli - fraaseista fiiliksiin

Parviainen, Taina - (V)ihastuttava mainoskieli - fraaseista fiiliksiin, e-bok

9,75€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 9789522462548

(V)ihastuttava mainoskieli – fraaseista fiiliksiin esittelee suomalaisia mainonnan tekijöitä ja heidän ajatuksiaan omasta työstään ja erilaisista mainoskampanjoista. Teos on tarkoitettu ammatilliseksi ajanvietteeksi ja rennoksi lukukokemukseksi oppia uusia ajatuksia niiltä, jotka ovat tekemisissä mainoskielen kanssa päivittäisessä työssään.

Lukijalle valotetaan, millaisista ideoista ja taustoista hyvät kampanjat usein syntyvät, millaisia asioita on otettava huomioon tekstin suunnittelussa ja millaisia haasteita tekemiseen liittyy.

Mukana on myös life style -lehdelle tyypillistä viihteellistä aineistoa, kuten mainosteemaan kytkeytyviä ruokaohjeita, tietoa mainos-sanan rantautumisesta suomen kieleen ja leikkimielinen testi omasta soveltuvuudesta mainosalalle.

Nyckelord: mainoskieli, mainos, mainonta, markkinointijuridiikka, markkinointi, copy writer, mainoskampanja, kampanja, mainosala, mainoslause, markkinointiviestintä, kampanjat, mainokset, suunnittelu, kielenkäyttö, iskulauseet, fraasit, mainoskuvat, mainostajat, ruokaohjeet, sähkökirjat, kieli

Författare
Utgivare
Kauppakamari
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
128 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522462548
Tryckt ISBN
978-952-246-342-5

Liknande e-böcker