Logga in

Tuominen, Kari

Miten luoda yhteiskuntavastuusta asiantuntijan kilpailuetu - EFQM 2013

Tuominen, Kari - Miten luoda yhteiskuntavastuusta asiantuntijan kilpailuetu - EFQM 2013, e-bok

27,30€

E-bok, PDF, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522286031
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Även tillgänglig på engelska
Competitive Advantage through Corporate Social Responsibility - EFQM 2013

Päivitetty EFQM 2013 mukaiseksi. Täydennetty EFQM -pisteitystaulukolla ja linkeillä täydentäviin kirjoihin. Saatavilla painettuna ja e-kirjana sekä suomeksi että englanniksi.

Tässä kirjassa kuvataan, miten kaksi eri asiantuntijayrittäjää Olli ja Sami kantavat omat yhteiskuntavastuunsa ja miten Sami on luonut eko-tehokkuudesta kilpailutekijän yritykselleen.

Kirjan avulla voi verrata kahden eri yksinyrittäjän Ollin ja Samin tapaa toimia ja vertailun avulla löytää omat, itselle sopivat ratkaisut.

Ensi vuosikymmenen aikana yhteiskuntavastuusta muodostunee uusi standardi, joka on täytettävä, jotta yleensä voi olla mukana ja kilpailu käydään jälleen muilla asioilla.

"Kirjasta jäi selkeä mielikuva yhteiskuntavastuun eri osa-alueista. Esimerkit olivat erinomaisia ja valottivat yksinyrittäjän maailmaa. Kirjaa kuvaa hyvin niitä asioita, joita yksinyrittäjän kykenee tekemään. Se rohkaisee, koska esimerkit näyttävät, että yksinyrittäjäkin voi toimia yhteiskuntavastuullisesti. Asia ei ole vain isojen yritysten juttu.

Kirja antaa hyvän ja helpon tavan aloittaa yhteiskuntavastuun miettimisen pienessäkin yrityksessä ja voin suositella kirjaa kaikille yrittäjille." Monica Tamminen, toimitusjohtaja, Focus Partners.

Lisätietoja:

Kirjaesittely.pdf

Kirja-arvioita.pdf

Arviointilomake.xls

Tuoteluettelo.pdf

Oppaiden etusivu.pdf


Nyckelord: yrityksen johtaminen, organisaation johtaminen, strateginen johtaminen, työhyvinvoinnin johtaminen, työhyvinvointi, hyvinvointi, työterveys, työterveyshuolto, henkilöstöjohtaminen, henkilöstön tyytyväisyys, itsearviointi, laatupalkintomalli, efqm, euroopan laatupalkintomalli, laadunhallinta, laatujohtaminen, johtamisjärjestelmä, kehittäminen, kannustaminen, terveys, turvallisuus, kehittämisen johtaminen, jatkuva kehittäminen, työkyky, työkyvyn kehittäminen, ergonomia, työpaikkaergonomia, työasennot, osallistuminen, psyykkinen kuormitus, riskien hallinta, ikääntyminen, fyysinen kunto, psyykkinen kunto, yhteiskuntavastuu, mittaaminen, ympäristövaatimukset, ympäristöstandardit, työsuhteet, koulutus, kestävä kehitys, ilmaston muutos, luonnon suojelu, kestävä kulutus, kuluttajasuoja

Författare
Utgivare
Benchmarking Ltd Oy
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Yrittäjyys
Sidantal
88 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522286031

Liknande e-böcker