Logga in

Tuominen, Kari

Six sigma pähkinässä

Tuominen, Kari - Six sigma pähkinässä, e-bok

8,75€

E-bok, PDF, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522281654
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Päivitetty EFQM 2013 mukaiseksi. Täydennetty arviointitaulukolla. Saatavilla e-kirjana.

Six sigma on sekä uusien tuotteiden ja prosessien kehittämis-ohjelma että parannusmenetelmä. Sen tavoitteena on asiakastyytyväisyyden lisääminen ja kannattavuuden parantaminen.

Kehittäminen ja ongelmien ratkaisu nojaavat vahvasti mitattuihin ja tutkittuihin tosiasioihin jokaisessa kehitysprojektissa. Kehittämisen eri vaiheissa käytetään ammattimaisia prosessien kuvaamisen, kehittämisen ja tilastollisen analysoinnin menetelmiä.

Kehittämismallin keskeinen tavoite on virheiden ja vaihtelun aiheuttajien eliminointi. Tavoitteena on poistaa virheiden ja vaihtelun todelliset syyt, eikä vain perinteisen tavan mukaan korjata jo tapahtuneita virheitä.

Kirja havainnollistaa six sigma -kehittämismallin viisi vaihetta: määrittele, mittaaminen, analyysi, parantaminen ja ohjaus.

Kirja on lyhennelmä kirjasta:

Six sigma -kehittämismalli - 2013

Lisätietoja:

Pika-arviointi.pdf

Tuoteluettelo.pdf

Oppaiden etusivu.pdf

Nyckelord: yrityksen johtaminen, kehittämisen johtaminen, organisaation johtaminen, strateginen johtaminen, henkilöstöjohtaminen, kumppanuudet, asiakastyytyväisyys, henkilöstön tyytyväisyys, itsearviointi, laatupalkintomalli, efqm, euroopan laatupalkintomalli, laadunhallinta, laatujohtaminen, prosessijohtaminen, tuotekehitys, palvelujen kehittäminen, liiketoimintaprosessit, johtamisjärjestelmä, tiedot ja tietämys, tuotteet, palvelut, kehittäminen, six sigma, jatkuva kehittäminen, jatkuva kehittäminen, muutoksen johtaminen, asiakastarpeet, kilpailukyky, mittaaminen, johtajuus

Författare
Utgivare
Benchmarking Ltd Oy
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Kehittämismallit - pikaoppaat
Sidantal
32 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522281654
Tryckt ISBN
9789522281647

Liknande e-böcker