Logga in

Tuominen, Kari

Asiantuntijayrityksen laadunhallinta pähkinässä

Tuominen, Kari - Asiantuntijayrityksen laadunhallinta pähkinässä, e-bok

8,75€

E-bok, PDF, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522281579
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Täydennetty arviointitaulukolla. Saatavilla e-kirjana.

Kirja kuvaa asiantuntijayrittäjän soveltamia toimintaperiaatteita ja ajattelua. Erityisesti esimerkit havainnollistavat yhden henkilön asiantuntijayritystä, jossa henkilöstön muodostaa yrittäjä itse.

Olli ja Sami ovat itsenäisiä konsulttiyrittäjiä. Kirja kuvaa rinnakkaisten esimerkkiparien avulla Ollin ja Samin tapaa toimia ja ajatella heidän varmistaessaan sen, mitä asiakkaille on luvattu. Kumpikin on heistä pärjännyt omalla tavallaan, ainakin toistaiseksi.

Kirja ei pyri opettamaan, mikä on oikein ja mikä on väärin. Onnistua ja epäonnistua voi monella eri tavalla. Ollin ja Samin tavat toimia ja ajatella kertovat kahden eri toimintatavan eroista, ja asiantuntijayrittäjä voi niiden avulla arvioida omia toimintatapojaan ja asettaa omat itselle sopivat tavoitteet.

Kirjan esimerkit sopivat asiantuntijayritykseen sen koosta riippumatta.

Kirja on lyhennelmä kirjasta:

Laadunhallintaa asiantuntijayrittäjälle:

Lisätietoja:

Pika-arviointi.pdf

Tuoteluettelo.pdf

Oppaiden etusivu.pdf

Nyckelord: yrityksen johtaminen, organisaation johtaminen, johtamisjärjestelmä, johtamisstandardi, standardivaatimukset, iso 9001, johdon vastuu, resurssien hallinta, resurssihallinta, asiakasprosessit, asiakkaat, tuotanto, palvelut, mittaus, mittausjärjestelmä, sertifiointi, ostotoiminta, ympäristöjohtaminen, asiakastyytyväisyys, itsearviointi, laadunhallinta, laatujärjestelmä, toimintajärjestelmä, laatujohtaminen, prosessijohtaminen, tuotekehitys, palvelujen kehittäminen, liiketoimintaprosessit, resurssijohtaminen, johtamisjärjestelmä, tuotteet, palvelut, asiakassuhteet, kehittäminen, kehittämisen johtaminen, jatkuva kehittäminen, muutoksen johtaminen, asiakastarpeet, kilpailukyky, mittaaminen, laatupolitiikka, johdon katselmus, tuotekehitys, tuotesuunnittelu, auditointi, sisäinen auditointi, jatkuva parantaminen, tunnistettavuus, jäljitettävyys, kelpuuttaminen, tuotevaatimukset, työympäristö, asiakasviestintä, toimintajärjestelmän standardivaatimukset, laatujärjestelmä, laadunhallintajärjestelmä, riskijohtaminen, yksinyrittäjä, mikro-yritys, yrittäjä, yrittäjyys

Författare
Utgivare
Benchmarking Ltd Oy
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Yrittäjyys - pikaoppaat
Sidantal
28 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522281579
Tryckt ISBN
9789522281562

Liknande e-böcker