Logga in

Tuominen, Kari

Asiantuntijayrityksen käynnistäminen pähkinässä

Tuominen, Kari - Asiantuntijayrityksen käynnistäminen pähkinässä, e-bok

8,75€

E-bok, PDF, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9789522281531
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Päivitetty EFQM 2013 mukaiseksi. Täydennetty arviointitaulukolla. Saatavilla e-kirjana.

Kirja kuvaa asiantuntijayrityksen perustamista ja käynnistämistä. Erityisesti kirjan esimerkit havainnollistavat yhden henkilön asiantuntijayritystä, jossa henkilöstön muodostaa yrittäjä itse.

Olli ja Sami ovat päättäneet perustaa ja käynnistää kumpikin oman yrityksen ja tulla asiantuntijoiksi omalla alallaan. Kirja kuvaa rinnakkaisten esimerkkiparien avulla Ollin ja Samin tapaa, miten he käynnistävät yrityksensä sekä miten he aikovat asiantuntijabisneksessään toimia ja ajatella.

Kirja ei pyri opettamaan, mikä on oikein ja mikä on väärin. Onnistua ja epäonnistua voi monella eri tavalla. Ollin ja Samin tavat toimia ja ajatella kertovat kahden eri toimintatavan eroista, ja lukija voi niiden avulla suunnitella omia toiminta- ja ajattelutapojaan käynnistäessään omaa yritystään.

Kirjan esimerkit kattavat koko yritystoiminnan johtamisen ja kehittämisen hyödyntämällä Euroopan laatupalkintomallin 32 arviointikohtaa sekä soveltuvia ISO 9001 -standardin kohtia. Voit syventää niiden oppimista käyttämällä niitä rinnan tämän kirjan kanssa.

Kirja on lyhennelmä kirjasta:

Asiantuntija käynnistää oman yrityksen - EFQM 2013

Lisätietoja:

Pika-arviointi.pdf

Tuoteluettelo.pdf

Oppaiden etusivu.pdf

Nyckelord: yrityksen johtaminen, organisaation johtaminen, strateginen johtaminen, asiantuntija, asiantuntijayrittäjä, yrittäjä, yrittäjyys, yksinyrittäjä, mikro-yritys, henkilöstöjohtaminen, kumppanuudet, talousjohtaminen, asiakastyytyväisyys, henkilöstön tyytyväisyys, yhteiskunta, taloudelliset tulokset, itsearviointi, laatupalkintomalli, efqm, euroopan laatupalkintomalli, laadunhallinta, laatujohtaminen, prosessijohtaminen, tuotekehitys, palvelujen kehittäminen, liiketoimintaprosessit, markkinoinnin kehittäminen, resurssijohtaminen, johtamisjärjestelmä, tiedot ja tietämys, tuotteet, palvelut, asiakassuhteet, kehittäminen, kehittämisen johtaminen, jatkuva kehittäminen, missio, visio, etiikka, arvot, muutoksen johtaminen, asiakastarpeet, kilpailukyky, mittaaminen, yrityksen käynnistäminen, yrityksen perustaminen

Författare
Utgivare
Benchmarking Ltd Oy
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Yrittäjyys - pikaoppaat
Sidantal
36 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
9789522281531
Tryckt ISBN
9789522281524

Liknande e-böcker