Logga in

Brunila, Marjut

Immu ja Torninvartijat

Brunila, Marjut - Immu ja Torninvartijat, e-bok

14,65€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789522029171

Jännittäviä hetkiä varasliigan kintereillä ja vuosisata sitten eläneen tytön jalanjäljillä. Erilaisuuden voimasta ja ystävyyden lämmöstä kumpuava seikkailu- ja kummitustarina antaa pohjaa myös vakavien asioiden - yksinäisyyden ja vaikeiden kotiolojen - käsittelylle.

11-vuotias Ilmari löytää koulun kevätretkellä Littoistenjärven rannasta salaperäisen pullopostin. Mennessään yöllä Littoisten Verkatehtaalle hän tapaa salaseuraan kuuluvat Lukaksen, Lotan ja Nikon sekä koiran, joka ei hauku eikä murise. Kun yksinäinen Ilmari todistaa rohkeutensa, hän pääsee Klaanin jäseneksi. Näin Ilmarista tulee Immu.

Polkupyörävarkaita jäljittäessään koko salaseura joutuu kiperiin tilanteisiin. Suurin mysteeri on kuitenkin Immun ja Lotan tapaama kummitustyttö, jonka arvoitus ratkeaa vasta Immun puhuvan kissan antamien vihjeiden avulla.

Immu ja Torninvartijat on alakoululaisille suunnattu seikkailu- ja kummitustarina. Jännittävien tapahtumien lomassa se kuvaa koskettavasti aikuisten elämää lapsen silmin. Immun tarina kertoo yksinäisyydestä, rohkeudesta ja erilaisista lähtökohdista tulevien lasten ystävyydestä ja sen merkityksestä.

Littoisissa asuva Marjut Brunila (s.1963) on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
124 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522029171
Tryckt ISBN
9789522028969

Vi rekommenderar också