Logga in

Lehtiö, Jaana

Taika Valo ja lentävä Plotina

Lehtiö, Jaana - Taika Valo ja lentävä Plotina, e-bok

14,65€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789522026743

Taika Valo ja lentävä Plotina on kirjoittajakaksikko Jaana Lehtiön ja Helena Miettisen toinen yli 8-vuotiaille lapsille suunnattu kirja. Taika Valo jatkaa hyväntuulista, jännittäviä käänteitä sisältävää seikkailusarjaa, jossa lapset selvittävät haasteita fantasian avulla. Lehtiö ja Miettinen kirjoittavat myös proosaa aikuisille.

Taika aloittaa neljännen luokan Pelukylän koulussa. Hän ei tunne luokaltaan ketään ja joutuu heti ensimmäisenä koulupäivänä tiukkisopettajan silmätikuksi. Onneksi Taikan hyvä ystävä Saana palaa pohjoisesta luikertelevan lemmikkinsä kanssa avuksi.

Ja apua tarvitaan, sillä Pelukylässä tapahtuu kummia. Salaperäinen Herra Hyönteinen häärii tutkimuksissaan, ja ilmassa lentelee omituinen ötökkä. Taika tutustuu punatukkaiseen tyttöön, jolla on koko ajan kiire. Mutta minne? Kaiken lisäksi Pyylevin Palvaamolla taitaa kärventyä muutakin kuin kinkkuja, eikä Pinkojien jalkapallojoukkueelle löydy enää harjoittelukenttää.

Maailma ei näyttäydy kaikille samanlaisena ja joskus aikuisille pitää jankuttaa, miten asiat oikeasti ovat. Taikan ja Saanan on ratkaistava monta ongelmaa ja uskaltauduttava pelottaviinkin tilanteisiin, ennen kuin he selvittävät punatukkaisen tytön ja ötökän arvoituksen.

Nyckelord: seikkailukirjallisuus, sarjakertomukset, salaisuudet, hyönteiset, koulunkäynti, ongelmat, ystävyys, tytöt, kylät, romaanit, lastenkirjallisuus, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, Pelukylä, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
 
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Taika Valo
Sidantal
132 sidor
Kategori
Aktion & äventyr
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522026743
Tryckt ISBN
978-952-202-652-1

Vi rekommenderar också