Logga in

Koskiniemi, Sisko

Kääntöpuolella lapsuus

Koskiniemi, Sisko - Kääntöpuolella lapsuus, e-bok

17,55€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789522026712

Kääntöpuolella lapsuus kertoo Kaijasta, sosi-aalityöntekijästä, joka työskentelee keskisuuren suomalaisen kaupungin poliisilaitoksella. Vaikka hänen pääasiallisena vastuualueenaan on lastensuojelu, tuo työ mukanaan ihmisten erilaisista ongelmista johtuvia epätoivoisia tilanteita, joiden ratkaisemisessa auttaa ainoastaan viimeinen yhteiskunnan tarjoama tukiverkko: sosiaalityöntekijä.

- Niin mielelläni kuin käskisinkin isäsi pois, en sitä voi tehdä. Ainoa, jonka voin sieltä ottaa on lapsi eli sinä.
Miikka tyrskähti ääneen. - Miksi mun pitäs lähteä kotoa pois, en minä halua, en minä hakkaa ketään enkä tee siellä kellekään pahaa, ja sehän on minun kotini!
Kaija antoi pojan itkeä rauhassa.

Yhteen syksyyn sijoittuvassa tarinassa nousee useissa yhteyksissä esiin lapsen ja äidin välinen suhde ja sen voimakas merkitys riippumatta lapsen iästä. Kirjan sydäntä riipaisevat tapahtumat voisivat olla todellisia ja ne kertovat omaa kieltään paitsi lastensuojelun myös yhteiskunnan nykytilasta.

Sisko Koskiniemi on työskennellyt kymmenen vuotta sosiaalityöntekijänä poliisilaitoksella.

"Sitä ennen olin luullut nähneeni lähes kaiken, mitä lastensuojelun sosiaalityöntekijänä joutuu kohtaamaan. Ensimmäisen vuoden aikana selvisi, että olin väärässä."

Koskiniemi asuu Rovaniemellä ja jatkaa edelleen lastensuojelun parissa.

Nyckelord: kaunokirjallisuus, romaanit, psykologiset romaanit, työ, yksityiselämä, ihmissuhteet, äidit, pojat, epätoivo, sosiaalityöntekijät, lastensuojelu, yksinhuoltajat, poliisilaitokset, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
166 sidor
Kategori
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789522026712
Tryckt ISBN
978-952-202-649-1

Vi rekommenderar också