Logga in

Ahlroth, Aki

Järkytä avoimuudella - Silmät avaavia ja vähän kiusallisiakin näkökulmia työelämään ja johtamiseen

Ahlroth, Aki - Järkytä avoimuudella - Silmät avaavia ja vähän kiusallisiakin näkökulmia työelämään ja johtamiseen, e-bok

55,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789521429231

Rohkean henkilöstöjohtamisen ja avoimen yrityskulttuurin sanansaattaja, työelämäaktivisti Aki Ahlroth pistää kirjassaan työelämän tabut halki, poikki ja pinoon. Sanojaan säästämättä ja järkyttävän avoimesti hän ruotii työelämään pesiytyneitä "itsestäänselvyyksiä", joita ei kuitenkaan noudateta.

Ahlrothin tavoitteena on ismeistä vapaan, ihmistä arvostan ja luottamusta synnyttävän (henkilöstö)johtamisen saattaminen mahdollisimman monen ulottuville. Kantavat teemat ovat rohkeus, intohimo, läpinäkyvyys ja uteliaisuus.

Päivätyönään Aki Ahlroth pyörittää johtamisen ja yrityskulttuurin muotoilutoimistoaan Leadelightia. Hän on myös tunnettu HR-vaikuttaja ja some-aktiivi. Aikaisemmin hän on toiminut mm. liiketoimintajohtajana sekä kulttuuri- ja henkilöstöjohtajana Siili Solutions Oyj:llä.

Nyckelord: johtaminen, johtajuus, laatu, organisaatiot, työyhteisöt, viestintä, työyhteisötaidot, yhteisöviestintä, kritiikki, muutos, kyseenalaistaminen

Författare
Utgivare
Alma Talent
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
250 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789521429231

Liknande e-böcker